Başkan Aksoy Tatvan Spor ile yemekte bir araya geldi

Kategori: Tatvan - Tarih: 25 Ekim 2016 18:47
Başkan Aksoy Tatvan Spor ile yemekte bir araya geldi

Tatvan Belediye Başkanı Fettah Aksoy, deplasmanda Güroymak Spor'u 3-0 yenen Tatvan Spor'un yönetici ve futbolcularını tebrik etti.

Tatvan Spor'un futbolcu ve yöneticileriyle yemekte bir araya gelen Aksoy, Tatvan Spor'un önemli bir galibiyet kazanarak şampiyonluk hedefinde yoluna devam ettiğini söyledi.

Elde edilen başarıdan dolayı tüm Tatvan halkının sevinç duyduğunu ifade eden Aksoy, şöyle konuştu:

"Öncelikle oyuncularımızı, kulüp yönetimini ve antrenörlerimizi kutluyorum. Güroymak deplasmanında aldığınız bu galibiyet tüm Tatvan'ı sevindirdi. Ligin başından beri sergilediğiniz başarılar sonucu şu an hedefinize namağlup olarak emin adımlarla ilerlemeye devam ediyorsunuz. İnşallah sezon sonunda bu başarıyı şampiyonlukla taçlandırıcaksınız. Tatvanlılar olarak buna inancımız tam. Her zaman olduğu gibi sporun ve sporcunun yanında olduk, olmaya devam edeceğiz. Desteğimizi esirgemeyeceğiz. Tüm futbolcularımızı tebrik ediyor, şampiyonluk yolunda başarılar diliyorum."

Desteklerinden dolayı Başkan Aksoy'a teşekkür eden Tatvan Spor Kulübü Başkanı Orhan Gül ise şampiyonluk yolunda emin adımlarla ilerlediklerini belirterek, oyuncuların azmi ve gayretiyle lig sonunda şampiyon olmayı hedeflediklerini bildirdi.

Takım Kaptanı Emrullah Akıntı da 16-20 yaş aralığıyla Türkiye liglerinin en genç takımlarından biri olduklarını kaydederek, "Puan kaybetmeden liderliğimizi devam ettirmek istiyoruz. Hedefimiz sezon sonunda şampiyon olmak. Deplasmanda aldığımız galibiyeti tüm Tatvanlı hemşehrilerimize hediye ediyoruz." dedi.
 

https://www.bitlishaber13.net/haberprint/baskan-aksoy-tatvan-spor-ile-yemekte-bir-araya-geldi-9199.html