Adilcevaz'da öğrenciler teog deneme sınavına girdi

Kategori: Adilcevaz - Tarih: 3 Kasım 2016 15:04
Adilcevaz'da öğrenciler teog deneme sınavına girdi

Adilcevaz İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından Temel Eğitimde Orta Öğretime Geçiş (TEOG) deneme ve genel değerlendirme sınavı yapıldı.

İlçe Milli Eğitim Müdürü Yavuz Beşkardeş, okul ziyaretleri yaparak İlçe Milli Eğitim Müdürlüğünce 8'inci sınıflara yönelik yapılan TEOG deneme sınavı denetiminde bulundu. Beşkardeş, öğrencilerin alışması için deneme sınavı yaptıklarını ifade ederek,

İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü olarak ilçemizdeki eğitim başarısını arttırmak adına çalışmalar yapıyoruz. Yapılan TEOG denemesi ile öğrencilerimizin eğitim seviyelerini ölçerek, varsa bu eksikliklerimizi gidereceğiz. Bizim hedefimiz eğitim seviyemizi en üst sıralara yükseltip ilçemizi eğitim üssü yapmaktır. Okul müdürlerimizle birlikte sürekli koordineli olarak geleceğimiz olan çocuklarımızın daha iyi yetişmesi adına çalışmalar yapıyoruz. Okullarımızın eğitime yönelik yaptığı yenilikler ve okul olma yönündeki çalışmaları da bizi mutlu etmektedir. Bu çalışmaların hazırlanmasında emeği geçen idareci, öğretmen ve öğrencilerimize teşekkür ediyorum dedi.


 

https://www.bitlishaber13.net/haberprint/adilcevaz-da-ogrenciler-teog-deneme-sinavina-girdi-9242.html