DEM Bitlis Belediye
Losev

Güroymak'ta Gençlik Kulübü Derneğinin proje açılışı yapıldı

Videoyu Aç Güroymak'ta Gençlik Kulübü Derneğinin proje açılışı yapıldı
A
a

Güroymak ilçesinde, Obsidyen Kültür Sanat Spor ve Gençlik Kulübü Derneğince hazırlanan, "Yetim Peygamberin Ümmeti, Ümmetin Yetimleriyle El Ele Projesi" açılış töreni yapıldı.

Dernek Başkanı Emrah Aktaş, Gençlik Projeleri Destek Programı kapsamında finanse edilen projenin, Güroymak Gençlik Hizmetleri ve Spor ilçe Müdürlüğü'nün futbol sahasında gerçekleşen açılışında, aile bütünlüğü bozulmuş, sosyal hayatta izole olan dezavantajlı bireylerin toplum-birey ilişkilerini iyileştirmeyi amaçladıklarını söyledi.

Aktaş, bu kapsamda bilgilendirme seminerleriyle gençlerin, bağımlı toplum ahlakı bilincinden yoksun, örf-adet, gelenek göreneklerden uzak bireyler olmalarını engellemek istediklerini dile getirerek proje kapsamında açtıkları kurslara yoğun ilgi olduğunu kaydetti.

Aktaş, öğrencilere verdiği desteklerinden dolayı Günkırı Belediye Başkanı İlhan Çetsoy'a teşekkür etti.

Güroymak Gençlik Hizmetleri ve Spor ilçe Müdürlüğü'nün futbol sahasında gerçekleşen açılışta Günkırı Belediye Başkanı İlhan Çetinsoy, Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdür Vekili Medeni Öztaş ve Güroymak Milli Eğitim Şube Müdürü Serdar Ergün proje kapsamındaki kurslara katılan öğrencilere antreman malzemeleri dağıttı.

Bunlar da İlginizi Çekebilir
arşiv HABER ARŞİVİ
BİTLİS HABER13 YORUM KURALLARI
Haber İhbarı
Bitlis Nöbetçi Eczaneleri
Bu haber ilginizi çekebilir! Kapat


Sitedeki tüm harici linkler ayrı bir sayfada açılır. Siteadi harici linklerin sorumluluğunu almaz.