Losev

Güroymak’ta esnaf kepenk kapatmama kararı aldı

Videoyu Aç Güroymak’ta esnaf kepenk kapatmama kararı aldı
A
a

Güroymak Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanlığınca düzenlenen toplantıda Güroymak esnafı kepenk kapatmama kararı aldı.

Güroymak Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanı Ferit Gülcüoğlu yaptığı açıklamada, Güroymak esnaflarının sıkıntı ve sorunları ele alındığı toplantımızda son dönemlerde gerçekleşen kepenk kapatma olaylarının damga vurduğu ve çoğunlukla esnafların bu olaylardan duydukları rahatsızlıklar dile getirildi. 

Ferit Gülcüoğlu konuşmasında, bölgemizde gergin ve zor şartlar herkesi maddi ve manevi bir şekilde etkilemektedir. Bir sivil toplum kuruluşu olarak sadece kendi menfaatlerimizi düşünmek bizi bencil bir birey yapmaktan öteye götürmez. 

Diyarbakır, Silvan ve Mardin’deki esnaflarımızın vatandaşlarımızın sıkıntısı aynı zamanda bizimde sıkıntımızdır. Bu şiddet sarmalı devam ettikçe biz esnafların yöre halkının aynı zamanda bütün ülke halkımızın zararı kaçınılmaz olur. Kepenk kapatma esnafımıza zarar vermekten öte bir şeye götürmez. Güroymak Esnaf ve Sanatkarlar Odası olarak aldığımız bir karar olarak bu olayları her ne kadarda kınadığımız gibi hoşumuza gitmediği gibi fakat kepenk kapatma olaylarıyla bir tepkinin verilemeyeceği ortak bir karara bağlandı. 

Hepimizin dileği artık bu şiddet olaylarının kepenk kapatmaların bir an önce son bulup işin aynı siyasi şekilde devam etmesidir. Bu sıkıntıların çözüm yeri tabiî ki meclistir. İnşallah en kısa zamanda yine aynı şekilde barış sürecine gidilir ve bu çatışma ortamının, kepenk kapatma olayları geride kalır hepimizin ortak dileğidir.

Bunlar da İlginizi Çekebilir
arşiv HABER ARŞİVİ
BİTLİS HABER13 YORUM KURALLARI
Haber İhbarı
Bitlis Nöbetçi Eczaneleri
Bu haber ilginizi çekebilir! Kapat


Sitedeki tüm harici linkler ayrı bir sayfada açılır. Siteadi harici linklerin sorumluluğunu almaz.