Losev

Günkırı'nın İçme Suyu Deposu Onarıldı

Videoyu Aç Günkırı'nın İçme Suyu Deposu Onarıldı
A
a

Günkırı Belediyesi, beldenin su ihtiyacı gideren içme suyu deposunun iç ve dış onarımını yaparak, olası su sızmalarına karşı da üst kısmına çatı yaptı

Günkırı Belediyesi, beldenin su ihtiyacını karşılayan içme suyu deposunun iç ve dış bakımını yaptı. İçindeki suyu boşaltılarak yeniden temizlenen ve düzenli bir şekilde klorlanan su deposu baştan aşağı onarıldı.

Dış cephesinin yanı sıra olası su sızmalarına karşı üst kısmına da çatı yapılarak kapatıldı.

Beldenin su ihtiyacını gideren tek su deposu olduğunu belirten Belediye Başkanı İlhan Çetinsoy, sağlıklı suyun önemine vurgu yaparak şunlara değindi: “Yıllar önce yapılan ve bütün beldenin su ihtiyacını karşılayan su depomuzu kendi dönemimizde ilk defa onarıyoruz. Özellikle halkın sağlığını da göz önünde bulundurarak su depomuzun klorlaması düzenli bir şekilde yapılıyor. İlk defa onarılan su depomuzun iç ve dış temizliğini yaparak üst kısmına da çatı yaptık. Söz konusu halkın sağlığı olunca bu temizlik ve onarım işini belirli dönemlerde rutin bir şekilde sürdüreceğiz. Maliyeti her ne olursa olsun özellikle klorlama çalışmasını hiç aksatmayacağız. Bizler bu konuda üstümüze düşen görevi yerine getireceğiz. Hiçbir vatandaşımızın tüketeceği su nedeniyle hastalanmasını istemeyiz.” 

Bunlar da İlginizi Çekebilir
arşiv HABER ARŞİVİ
BİTLİS HABER13 YORUM KURALLARI
Haber İhbarı
Bitlis Nöbetçi Eczaneleri
Bu haber ilginizi çekebilir! Kapat


Sitedeki tüm harici linkler ayrı bir sayfada açılır. Siteadi harici linklerin sorumluluğunu almaz.