Losev

Günkırı Belediyesinin yollarına kilitli parke taşı döşendi

Videoyu Aç Günkırı Belediyesinin yollarına kilitli parke taşı döşendi
A
a

Günkırı Belediyesi, geçen sene yapımını tamamladığı ve Yeşilyurt Mahallesiyle bağlantı sağlayan köprünün yolunu ve belde meydanına kilitli parke taşı döşedi.

Toz ve çamurdan geçilmeyen yol ve belde meydanı çalışmaların bitmesiyle birlikte tertemiz bir görünüme kavuştu. Çalışmaları yerinden denetleyen ve konuyla ilgili açıklama yapan Günkırı Belediye Başkanı İlhan Çetinsoy, imkanlarımız dahilinde çevre düzenimizi aksatmadan her zaman temiz tutmaya çalıştık. Daha önce bir çöplük alanını andıran bu alanımızı hizmetle buluşturarak, temiz ve güzel bir görünüme kavuşturduk. Halkımız gönül rahatlığıyla bu alanımızı ve yolumuzu kullanabilir.

Beldenin tamamında birçok hizmeti hayata geçirdiklerini ve eksik kalanları da tamamlamaya çalıştıklarını dile getiren Başkan Çetinsoy, son günlerde ülkemizde yaşanan talihsiz ve antidemokratik olaylar her ne kadar bizleri derinden etkilemiş olsa da beldemiz için hizmet faaliyetlerimizi sürdüremeye devam ediyoruz. Vatan sevgisinden mahrum ve ülkelerine yaptıkları ihanetle anılacak olan cuntacılara karşı sağlam duruşumuzdan taviz vermeyerek, her zaman milletimizin, hükümetimizin ve demokrasinin yanında yer aldık. Bizler, ülkenin geleceğine kasteden darbeye karşı hayata geçirdiğimiz hizmetlerle darbe vurmaya çalıştık. Her zaman milletimize ve vatanımıza olan bağlılığımız ve hayata geçirdiğimiz güzel hizmetlerle anılmak istiyoruz diye konuştu.

 

Bunlar da İlginizi Çekebilir
arşiv HABER ARŞİVİ
BİTLİS HABER13 YORUM KURALLARI
Haber İhbarı
Bitlis Nöbetçi Eczaneleri
Bu haber ilginizi çekebilir! Kapat


Sitedeki tüm harici linkler ayrı bir sayfada açılır. Siteadi harici linklerin sorumluluğunu almaz.