Ahmet Yasin Aydemir masa tenisinde Türkiye şampiyonu oldu Ahmet Yasin Aydemir masa tenisinde Türkiye şampiyonu oldu
Günkırı Belediyesi, belediye binasında bugüne kadar bulunmayan kalorifer tesisatını çektirdi. Yapıldığından bu yana kalorifer tesisatı bulunmayan ve kış mevsiminde soba sistemiyle ısıtılan belediye binası kalorifer tesisatına kavuştu. Soğuk kış mevsiminde büyük sıkıntılar çeken belediye çalışanları, bundan sonra yeni kalorifer sistemiyle ısınacak. Belediye binasında kalorifer sisteminin olmamasının büyük bir eksiklik olarak değerlendiren Belediye Başkanı İlhan Çetinsoy, döşeme işlemleri bittikten sonra kalorifer dairesine giderek kalorifer kazanını ilk kendisi yaktı.
'BU TESİSATI KURMAK BİZLERE NASİP OLDU'
Belediye çalışanlarının bundan sonra daha modern ve temiz olan kalorifer sistemiyle ısınacaklarını belirten Başkan Çetinsoy, sözlerini şöyle sürdürdü: '21 yıl önce yapılan ve kalorifer tesisatı bulunmayan belediye binamızın bu eksikliğini gidermek bizlere nasip oldu. Geçmiş dönemlerde çetin kış şartlarında belediye personellerinin ısınma konusunda büyük zorluklar çektiklerini biliyordum. Belediye gibi resmi kurumlarda bu sistemin olmaması büyük bir eksikliktir. Bu güne kadar ihmal edilen bu eksikliği gidermek Allah bizlere nasip etti.
'ÇALIŞANLARIMIZ RAHAT EDECEK'
Özellikle önceki dönemlerde kalorifer sistemi olmadığından dolayı kış aylarında belediye içerisindeki lavabolardaki suların donduğunu ve günlerce suların akmadığı biliniyordu. Bizler kendi dönemimizde hem böylesi bir vahim durumun yaşanmaması için hem de belediye çalışanlarımızın daha rahat etmeleri için bu tesisatı döşedik. Ayrıca olası elektrik kesintilerine karşın gerekli önlemi alarak kazan dairemize jeneratör aldık. Elektriklerin kesilmesi durumunda jeneratör otomatik olarak devreye girecek ve su döngüsünün devamlılığını sağlayacak'