DEM Bitlis Belediye
Losev

Eski Başbakan Yardımcısı Beşir Atalay’dan Tatvan ziyareti

Videoyu Aç Eski Başbakan Yardımcısı Beşir Atalay’dan Tatvan ziyareti
A
a

Eski Başbakan Yardımcısı AK Parti Van Milletvekili Beşir Atalay, Van Milletvekili Burhan Kayatürk ve Ak Parti 24.Dönem Muş Milletvekili Muzaffer Çakar ile birlikte Bitlis’in Tatvan ilçesini ziyaret etti.

Beraberindekilerle birlikte Bitlis ziyaretine ilk olarak Ahlat ilçesinden başlayan Beşir Atalay daha sonra Bitlis merkeze oradan da Tatvan ilçesine geldi. Tatvan ziyareti kapsamında ilçenin Tatvan Yaşam AVM önünde “demokrasi nöbeti” tutan vatandaşları ziyaret eden Atalay’ı İlçe Kaymakamı Murat Erkan, Belediye Başkanı Fettah Aksoy, kurum amirleri, STK temsilcileri ve partililer karşıladı.

Ziyarette “demokrasi nöbeti” tutan vatandaşlarla bir süre sohbet eden Atalay, göstermiş oldukları demokrasi mücadelesinden ötürü ilçe halkına teşekkürlerini iletti.

Halkın desteği sayesinde en büyük belayı atlattıklarını belirten Beşir Atalay, “O belayı atlattık ya en büyük bela. Allah bizi muhafaza etti. En kötüsü oydu, ondan daha kötüsü olamaz. Bundan sonra her şey daha iyi olacaktır.” Dedi.

Selam vermek için ilçeye geldiklerini ifade eden Beşir Atalay, “Size böyle bir selam verelim diye geldik. Günlerdir herkes konuşuyor, çok şey konuşuldu, konuşulacak şeyde az kaldı zaten. Yarın final olacak inşallah. İstanbul’dan naklen konuşmalar verilecek. Yarın Bitlis’teki miting alanına kalabalık gidelim. Bitlis’in her tarafı, sokağı insan dolsun. Çok teşekkür ederiz bizleri bu saate kadar beklediğiniz için.” Diye konuştu.

Tatvan Kaymakamı Murat Erkan ise, Tatvan’ın ilk günden son güne kadar çok iyi bir duruş sergilediğini belirterek, “Tüm Tatvan halkımızın 22 gündür meydanlarda “demokrasi nöbeti” tutuyor. İlk günden son güne kadar çok iyi bir duruş sergiledi. Yarın il merkezinde yapılacak olan büyük “demokrasi ve şehitler” mitingi içinde 50 araç ayarlandı. İnşallah ilçe olarak bu mitinge de yoğun bir şekilde katılım sağlayacağız.” Şeklinde konuştu.

Tatvan Belediye Başkanı Fettah Aksoy’da ilçe halkıyla birlikte 22 gündür sabahlara kadar “demokrasi nöbeti” tuttuklarını ifade ederek, “Yarın da inşallah ilçe halkımızı minibüs ve otobüslerle mitinge taşıyacak ve Cumhurbaşkanımızın dediği gibi bu kutlu nöbeti taçlandıracağız. Ben ilk günden son güne kadar bu kutlu davaya sahip çıkan tüm halkımıza canı gönülden teşekkür ediyorum” dedi.

Yapılan konuşmaların ardından Beşir Atalay ve beraberindekiler İlçe Kaymakamı Murat Erkan ve Belediye Başkanı Fettah Aksoy ile birlikte Tatvan Yaşam AVM önünden konaklayacağı otele kadar yürüyerek, otelde kısa süreli bir sohbet gerçekleştirdiler.

Bunlar da İlginizi Çekebilir
arşiv HABER ARŞİVİ
BİTLİS HABER13 YORUM KURALLARI
Haber İhbarı
Bitlis Nöbetçi Eczaneleri
Bu haber ilginizi çekebilir! Kapat


Sitedeki tüm harici linkler ayrı bir sayfada açılır. Siteadi harici linklerin sorumluluğunu almaz.