Losev

Eğlenceli balon patlatma oyunları

Videoyu Aç Eğlenceli balon patlatma oyunları
A
a

Balon patlatma oyunlarının yeni versiyonları çığ gibi çıkmaya devam ediyor.

Herkes neredeyse bir oyunu bitiremez iken, bir diğer çıkıyor ve oyun dünyası yepyeni oyunlar ile canlanıyor. Özellikle patlatma oyunlarının arasında o kadar çok bilinen ve sevilen oyunlar var ki.

Bu oyunlar tutuldukça ve beğenildikçe yeni versiyonları ile oyuncuların karşısına çıkıveriyorlar.  Bunlardan en çok bilineni ise candycrush, zuma, klasik patlatma oyunları ve daha çokları. Aslında her oyunda amaç belli. Oyunlar ilk başladığında kolay olarak başlayan bölümler gittikçe zorlamaya başlıyor ve bir süre sonra çok zorlayan bölümlere geliyor. Aslında sıradan ev basit bir patlatmadan daha çok nerede ise zekâ oyunlarına dönüyor ve çok daha fazla itina ve zaman istiyor.

Sizlerde ilk zamanlarda çok basit bulduğunuz için oyunu bırakmış olabilirsiniz. Oysa biraz asılarak oynadığınızda ve ilerlediğinizde ne kadar kuvvetli ve zevkli bir balon oyunu olduğunu göreceksiniz. Vurmalı kırmalı oyunlardan çok uzak olan bu oyun türü ile hem tüm aile oynayabilir hem de stres atacağınız bir hobi olarak oynayabilirsiniz. Her oyunun ise belli başlı kuralları var elbette. Örneğin zuma oyunlarında siz çoğu zaman zamana karşı oynuyor ve akıp giden topları size verilen diğer toplar işle vurarak yok etmeye çalışıyorsunuz. Candy oyunlarında ise tam tersi bir durum var. Çoğu zaman süre sınırınız hiç yok ve size verilen görev ya da renkleri patlatıp başarılı bir şekilde oyunu tamamlamış oluyorsunuz. Sizler başarı ile oynadıkça bu oyunlardan daha fazla zevk alacaksınız.

Dolayısı ile en güzel ve farklı oyunlarda sizlere ulaşmaya devam edecek. Sizler balon patlatma oyunlarına ilgi gösterdikçe, onlarda sizin için çalışacak ve hem güzel hem de daha zor yeni bölümlerde buluşmak üzere sizleri bekleyecekler.

 

Bunlar da İlginizi Çekebilir
arşiv HABER ARŞİVİ
BİTLİS HABER13 YORUM KURALLARI
Haber İhbarı
Bitlis Nöbetçi Eczaneleri
Bu haber ilginizi çekebilir! Kapat


Sitedeki tüm harici linkler ayrı bir sayfada açılır. Siteadi harici linklerin sorumluluğunu almaz.