Losev

Düşünce Akademisi Başkanı TEGV’de ki Çocuklarla Bir Araya Geldi

Videoyu Aç Düşünce Akademisi Başkanı TEGV’de ki Çocuklarla Bir Araya Geldi
A
a

            Durer Tegv'deki Çocuklarla Bir Araya Geldi

Bitlis Beşminare Düşünce Akademisi Yönetim Kurulu Başkanı Serdar Durer, Türkiye Eğitim Gönüllüleri Vakfı'ndaki (TEGV) çocuklarla bir araya geldi.

Gün boyu çocuklarla oyun oynayan Serdar Durer, tüm çocuklara tişört, top ve spor malzemesi hediye etti.

TEGV Bitlis öğrenim birim yöneticisi İlyas İçyer şunları ifade etti; Türkiye Eğitim Gönüllüleri Vakfı, Eğitim alanında Bitlis’te birçok çeşitli aktiviteler yapmakta ve yılda ortalama 1000 çocuğa ulaşarak sosyal ve kültürel açıdan katkı sunmaktadır. Tüm sivil toplum örgütleri ile çocuklarımızın ve toplumun fayda göreceği ortak çalışmalara her daim kapımız açıktır.

Beşminare Düşünce Akademisinin çalışmalarını beğeni ile takip etmekteyim. Çocuklarımızla söyleşi ve aktivite yapmak amaçlı bizleri ziyaret eden Serdar Durer hocama bu anlamda teşekkür ediyorum. Önce çocuklarla söyleşi yapan Durer, daha sonra gün boyu çocuklarla aktivite yaptı. Çocuklarla gün boyu oyun oynadık hep beraber. Çocuklara Tişhört ve top gibi çeşitli spor malzemeleri hediye eden Sayın Durer, çocukları sevindirdi. Kendilerine çok teşekkür ediyoruz. Aynı zamanda bir gönüllümüz olan Serdar Durer’in tüm çalışmaları ve çabalarını takdir ettiğimi de ayrıca ifade etmek istiyorum. Dedi.

Beşminare Düşünce Akademisi medya sorumlusu Emir Durer’de şunları ifade etti; Yönetim kurulu başkanımız Serdar bey, sürekli ve özelikle hafta sonları çeşitli mahallelerde ve köylerde çocuklarla bir araya gelerek onlarla oyun oynar, sporun önemi üzerine çocukları bilgilendirip, çeşitli hediyelerle mutlu olmaları için uğraşır. Düşünce Akademisinin vizyonuna, misyonuna yakışır tavırlar sergileyen Yönetim Kurulu Başkanımız Serdar bey, bu konuların bugüne kadar kamuoyu ile paylaşılmasını da istemedi. Ancak bundan sonra almış olduğumuz karardan ötürü tüm çalışmalarımızın kamuoyu tarafından bilinmesi için, çalışmalarımızı basın, yayın, medya kuruluşları ile paylaşacağız. Beşminare Düşünce Akademisi sadece özel günlerde mesaj yayınlayan bir STK değil, bölgemizin güçlü sesi, mütevazi bir sivil toplum örgütüdür. Şeklinde konuştu. 

Bunlar da İlginizi Çekebilir
arşiv HABER ARŞİVİ
BİTLİS HABER13 YORUM KURALLARI
Haber İhbarı
Bitlis Nöbetçi Eczaneleri
Bu haber ilginizi çekebilir! Kapat


Sitedeki tüm harici linkler ayrı bir sayfada açılır. Siteadi harici linklerin sorumluluğunu almaz.