DEM Bitlis Belediye
Losev

Dünya, bufalo-timsah karışımı olan bu hayvanı, konuşuyor

Videoyu Aç Dünya, bufalo-timsah karışımı olan bu hayvanı, konuşuyor
A
a

Tayland'ın uzak bir köyünde bulunan bu bufalo - timsah karışımı yaratık köylüleri şaşkınlığa uğrattı. Köylüler, daha önce son derece sağlıklı yavrular dünyaya getiren bir bufalonun doğurduğu iddia edilen yaratığın kendilerine şans getirmesini umuyorlar.

Bir bufalodan doğmuş olmasına rağmen timsah derisine benzer bir dokuyla kaplı olan bu tuhaf yaratık, Tayland’ın bir köyünde görüldü. Daily Mail’da yer alan habere göre, köy halkı yaratığın daha önce oldukça sağlıklı yavrular doğurmuş bir bufalodan dünyaya geldiğini iddia ettiler ancak bu tuhaf hayvanın timsaha benzerliği de şaşırttı.

Tayland'ın yerel bir web sitesi olan Rath’ta yer alan habere göre, Tayland’ın High Rock, Wanghin bölgesinde bulunan bu hayvan doğduktan kısa süre sonra ölmüş. Mirror’da yer alan habere göre ise, yaratık her ne kadar bir timsaha benzese de, yakından incelendiğinde bir memelinin özelliklerini de yansıtıyor.Yayınlanan görüntülerde halkın kendilerine şans getirmesi dileğiyle yaratığa bir tür ayin hazırladıkları görülüyor.



Bunlar da İlginizi Çekebilir
arşiv HABER ARŞİVİ
BİTLİS HABER13 YORUM KURALLARI
Haber İhbarı
Bitlis Nöbetçi Eczaneleri
Bu haber ilginizi çekebilir! Kapat


Sitedeki tüm harici linkler ayrı bir sayfada açılır. Siteadi harici linklerin sorumluluğunu almaz.