Losev

Deniz Yıldızı genç oyuncuları Tatvan'da

Videoyu Aç Deniz Yıldızı genç oyuncuları Tatvan'da
A
a

Deniz Yıldızı dizisinin genç oyuncuları Cantuğ Turay ile Begüm Topçu Turay çifti, Tatvan ilçesinde tiyatro oyunu sahneledi.

Ritüel Sanat Merkezi adı altında Tatvan Sanat Topluluğu Derneği aracılığıyla Tatvan Kültür Merkezi Tiyatro Salonu'nda, "On Dakika Ara" adlı komedi oyununu sahneleyen çift, izleyicilere güzel anlar yaşattı.

Deneme çekimine giren iki oyuncunun yüzlerce kişi arasından seçilmesini ve bu role hazırlanırken yaşadıkları komik ve sürprizlerle dolu olayları anlatan oyuna izleyiciler de dahil edildi.

Her yıl turne programlarına mutlaka Muş, Ağrı, Bingöl, Batman, Diyarbakır, Mardin ve Bitlis'i kattıklarını kaydeden Cantuğ Turay, her oyunlarını mutlaka Tatvan'a getirmek istediklerini söyledi.

Turay, "Tiyatromuzu sahnelediğimiz salon, izleyiciler için çok yetersiz kaldı. Tatvan'ın çok daha büyük ve çok daha kapsamlı bir kültür merkezine ihtiyacı var. İlçede sanatsal faaliyetler yürüten topluluklara da destek verilmesi gerektiği düşüncesindeyim. Biz Ankara'dan baktığımız zaman Tatvan'ın sanata ve tiyatroya daha ihtiyacı olduğunu duyuyor ve görüyoruz. Bu konuda elimizden geldiğince Tatvan'ın yanında olmaya devam edeceğiz" diye konuştu.

Tatvan Sanat Topluluğu Derneği Başkanı Özal Turgut ise, oyuna katkı sunanlara teşekkür etti.

Oyunu, Bitlis Vali Yardımcısı Salih Altun, Tatvan Kaymakamı Murat Erkan, Tatvan Belediye Başkanı Fettah Aksoy, Bitlis İl Emniyet Müdürü Fatih Kaya, Tatvan İlçe Emniyet Müdürü Cengiz Kavaklı, kamu kurum amirleri ve sivil toplum kuruluşu temsilcileri ile vatandaşlar izledi.

Bunlar da İlginizi Çekebilir
arşiv HABER ARŞİVİ
BİTLİS HABER13 YORUM KURALLARI
Haber İhbarı
Bitlis Nöbetçi Eczaneleri
Bu haber ilginizi çekebilir! Kapat


Sitedeki tüm harici linkler ayrı bir sayfada açılır. Siteadi harici linklerin sorumluluğunu almaz.