Losev

Demiröz: Yoksulun kömürüne göz diktiler!

Videoyu Aç Demiröz: Yoksulun kömürüne göz diktiler!
A
a

Esnaf ziyaretlerini yapan Demiröz Türkiye Gündemi ile ilgili sorunlara değinirken, bölgede bombalamalar nedeniyle yük trenlerin yoksul vatandaşın kömürünü taşıyamadığını dile getirdi.

Yaklaşan seçimler öncesinde seçim bölgesi Bitlis’te çalışmalarına başlayan Ak Parti Bitlis Milletvekili ve Ak Parti Genel Başkan Yardımcısı olan Vedat Demiröz partisinin iki vekil adayı ile birlikte esnaf gezileri yaptı.

Milletvekili adayları Zeki Peker ve Ahmet Çelik ile birlikte Bitlis şehir merkezinde bulunan sebze hali esnafını ziyaret eden Genel Başkan Yardımcısı Vedat Demiröz vatandaşın sorunlarını da dinlemeyi ihmal etmedi. Demiröz ve beraberindekiler esnaf ziyaretinin ardından odalar ve sivil toplum örgütlerini ziyaret etti.

Gecenin geç saatlerine kadar süren seçim çalışmalarından sonra açıklama yapan Ak Parti Genel Başkan Yardımcısı, Bitlis Milletvekili Vedat Demiröz : “bu seçimler ülkemiz için büyük önem taşımaktadır. Ülkemizin geleceği için önemli olan bu seçimlerde bizlerde özümüze dönerek çalışma yapıyoruz. Ülkemiz her yerden kıskaç altına alınmış durumda. Bir yandan Almanya, bir yandan bir yandan İngiltere, bir yandan Rusya hatta Çin bile ülkeyi baskı altında tutmak istiyor” diye konuştu.

Demiröz : “ işte bu sıkıntılara göğüs germek için bizler bu seçimlere iki “Y” ile devem edeceğiz. Yoksulluk ve Yolsuzlukla mücadele için elimizden geleni yapacağız” dedi.

TRENLERE BOMBALI SALDIRILAR OLDUĞUNDAN KÖMÜR VAGONLARI GELMEDİ
Demiröz : “yoksulluk deyince şunuda söylemek istiyorum. Ak Parti iktidarıyla birlikte ihtiyaç sahibi vatandaşlarımıza kömür dağıtıyoruz. Bu insanımız için büyük bir destek oldu. Fakat hainlerin saldırısı nedeniyle vatandaşın kömürü ilimize bölgemize ulaşamıyor. Kömürler trenlerle bölgeye taşınıyor. PKK terör örgütü bu trenlere yönelik bombalı saldırı yaptığı için kömür yüklü vagonlar halen gelmedi, ve vatandaşın ihtiyaı olan kömür dağıtılamadı. Bu nedenle çözüm üretmeye çalışıyoruz. Kış yaklaştı vatandaşımızı kömürsüz bırakmamak için acil önlem alacağız” diye konuştu.


Bunlar da İlginizi Çekebilir
arşiv HABER ARŞİVİ
BİTLİS HABER13 YORUM KURALLARI
Haber İhbarı
Bitlis Nöbetçi Eczaneleri
Bu haber ilginizi çekebilir! Kapat


Sitedeki tüm harici linkler ayrı bir sayfada açılır. Siteadi harici linklerin sorumluluğunu almaz.