Losev

ÇGD'den BİGACEM Başkanı Aygül'e "Yerel Medya" ödülü

Videoyu Aç ÇGD'den BİGACEM Başkanı Aygül'e "Yerel Medya" ödülü
A
a

Çağdaş Gazeteciler Derneği (ÇGD) tarafından "Yerel Medya" ödülüne layık görülen Bitlis Gazeteciler Cemiyeti (BİGACEM) Başkanı Sinan Aygül, ödülünü aldı.

ÇGD tarafından düzenlenen ve korona virüsü (Covid-19) nedeniyle ertelenen "Yılın Başarılı Gazetecileri Ödülleri" töreni çok sayıda davetlinin katılımıyla Ankara’da gerçekleştirildi. Bu yıl 16 dalda toplam 22 gazetecinin ödüle layık görüldüğü organizasyonda bir ödülde Bitlis’e geldi. İmza attığı başarılı haberler ve usta gazeteciliği ile adından söz ettiren Bitlis Gazeteciler Cemiyeti Başkanı ve aynı zamanda Bitlis News haber sitesinin Genel Yayın Yönetmeni Sinan Aygül, ÇGD tarafından "Yerel Medya" ödülüne layık görüldü. 

Ankara’da gerçekleştirilen ödül töreni kapsamında ödülünü ÇGD Bursa Şubesi yöneticilerinden Onur Fidansoy’dan alan Gazeteci Aygül, duyduğu memnuniyeti dile getirdi.

Gazetecilik mesleğinin her geçen gün zorlaştığı bir dönemde yılın başarılı gazetecileri arasında yer almanın kendisini motive ettiğini belirten Aygül, "Gazetecilik ödülleri zorlu meslek hayatımızda bizler için ciddi bir motivasyon kaynağı olmaktadır. Seçici kurulun böyle bir karar vermesi ve ülkenin en ciddi gazeteci meslek örgütlerinden olan Çağdaş Gazeteciler Derneğinin bu ödüle layık görmesi beni ziyadesiyle mutlu etti. Ödülümü mesleğe yeni başlayacak, ancak farklı sebeplerle tereddütleri olan, tereddütlerinden dolayı mesleğe hiç başlamama kararı almak zorunda kalan gazeteci adaylarını motive etmek için onlara ithafen alıyorum." dedi.

 

Bunlar da İlginizi Çekebilir
arşiv HABER ARŞİVİ
BİTLİS HABER13 YORUM KURALLARI
Haber İhbarı
Bitlis Nöbetçi Eczaneleri
Bu haber ilginizi çekebilir! Kapat


Sitedeki tüm harici linkler ayrı bir sayfada açılır. Siteadi harici linklerin sorumluluğunu almaz.