Losev

Bitlis ve İlçelerinde 30 Ağustos Zafer Bayramı 2015

Videoyu Aç Bitlis ve İlçelerinde 30 Ağustos Zafer Bayramı 2015
A
a

30 Ağustos Zafer Bayramı ve Türk Silahlı Kuvvetleri Günü dolayısıyla Bitlis'in ve ilçelerinde tören düzenlendi.

Bitlis'te 30 Ağustos Zafer Bayramı
 
Cumhuriyet Meydanı'nda yapılan tören, Atatürk Anıtı'na çelenk sunması, saygı duruşu ve İstiklal Marşı'nın okunmasıyla başladı. Program Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın kutlama mesajı okundu. Said Nursi Anadolu İmam Hatip Lisesi Edebiyat Öğretmeni Hayretin Tümen, günün anlam ve önemini belirten konuşmayı yapmasının ardından öğrenciler şiir okudu.
Programın ardından Bitlis Vali Yardımcısı Kamil Güzel, makamında tebrikleri kabul etti.
 
Tatvan'da 30 Ağustos Zafer Bayramı
 
Tatvan Kaymakamlığı bahçesinde düzenlenen tören, Atatürk anıtına çelenklerin sunumuyla başladı.
Saygı duruşunda bulunulması ve İstiklal Marşı'nın okunmasıyla devam eden törende, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın kutlama mesajı okundu.
Tebriklerin kabul edilmesiyle sona eren törene, Tatvan Kaymakamı Murat Erkan, Tatvan Belediye Başkanı Fettah Aksoy, Garnizon Komutanı Tuğgeneral Arif Settar Afşar, Cumhuriyet Başsavcısı Abdulselam Esen, kamu kurum amirleri, sivil toplum kuruluşu temsilcileri, şehit yakınları ve gaziler katıldı.
 
Adilcevaz'da 30 Ağustos Zafer Bayramı
 
Belediye Meydanı'nda düzenlenen tören, Atatürk Anıtı'na çelenklerin bırakılmasının ardından saygı duruşu ve İstiklal Marşı'nın okunmasıyla başladı. Kutlamalar kapsamında ilk olarak Adilcevaz Kaymakam Vekili Bülent Tekbıyıkoğlu, İlçe Jandarma Komutanı Yüzbaşı Mesut Başkurt ve Belediye Başkanı Necati Gürsoy, Atatürk Anıtı'na çelenk koydu. Ardından Jandarma Astsubay Kıdemli Başçavuş Ümit Özdemir tarafından Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın 30 Ağustos Zafer Bayramı ile ilgili mesajı okundu.
Kutlama programı. kaymakamlık makamında Kaymakam Vekili Bülent Tekbıyıkoğlu tarafından tebriklerin kabul edilmesiyle sona erdi. 
 
Ahlat'ta 30 Ağustos Zafer Bayramı
 
Ahlat Kaymakamlığı önünde yapılan tören, Atatürk Anıtı'na çelenk sunulması, saygı duruşu ve İstiklal Marşı'nın okunmasıyla başladı. Program, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın kutlama mesajının ardından, günün anlam ve önemini belirten konuşmayı İlçe Jandarma Komutanı Yüzbaşı Ahmet Zafer Bayram yaptı.
 
Mutki'de 30 Ağustos Zafer Bayramı
 
30 Ağustos Zafer Bayramının 93.yıl dönümü tüm yurtta olduğu gibi ilçemizde de kutlandı. Törene Atatürk Anıtına Çelenk Konulması ile başlanmasının ardından saygı duruşu ve istiklal marşının okunması, Jandarma Kıdemli Binbaşı Utku ERGÜN’nün günün anlam ve önemini içeren konuşmasını yapması, Mutki ortaokulu öğrencisi Azra Güllübardak ve Gizem Akkoyun’nun 30 Ağustos Zafer Bayramı ile ilgili şiirlerinin okunması ile devam edildi.
 
Törene ilçe Kaymakamı Mehmet Kılıç, Garnizon Komutanı J.Kd.Binbaşı Utku Ergün, Cumhuriyet Savcısı Nebi Erken, kurum amirleri, siyasi parti temsilcileri ve vatandaşlar katıldı.

Bunlar da İlginizi Çekebilir
arşiv HABER ARŞİVİ
BİTLİS HABER13 YORUM KURALLARI
Haber İhbarı
Bitlis Nöbetçi Eczaneleri
Bu haber ilginizi çekebilir! Kapat


Sitedeki tüm harici linkler ayrı bir sayfada açılır. Siteadi harici linklerin sorumluluğunu almaz.