Losev

Bitlis'te klimalı otobüs durağı dönemi

Videoyu Aç Bitlis'te klimalı otobüs durağı dönemi
A
a

Bitlis belediyesi tarafından, soğuk havalarda vatandaşların daha fazla etkilenmemesi için klimalı kapalı duraklar yapıyor.

Bitlis belediyesi tarafından, soğuk havalarda vatandaşların daha fazla etkilenmemesi için klimalı kapalı duraklar yapıyor. Bitlis’in çetin ve uzun kış aylarında otobüs duraklarında bekleyen vatandaşlar, büyük zorluklar yaşıyor. Özellikle hastalar, yaşlılar ve çocuklar, soğuk ve fırtınalı havalarda otobüs duraklarında beklemekte büyük zorluklarla karşılaşıyor.

Toplu taşıma araçlarını kullanan vatandaşların üşümemesi ve sıcak bir ortamda beklemelerini sağlamak için bugüne kadar kentin çeşitli noktalarına yerleştirilen 7 klimalı durağa, yazın serinletmesi, kışın da ısıtması için özel klimalar yerleştirildi.

Soğuk havalardan korunmak için ilk etapta şehir merkezinde vatandaşların en yoğun beklediği merkezi duraklara kapalı klimalı duraklar yapılmaya başlandı. İlk etapta 7 durağın getirileceği, iki durağın kurulduğunu belirterek, zamanla bu sayıların artırılacağını belirtiler.

Kapalı klimalı durakları gören vatandaşlar ise uygulamadan memnun olduklarını dile getirdiler.

 

Bunlar da İlginizi Çekebilir
arşiv HABER ARŞİVİ
BİTLİS HABER13 YORUM KURALLARI
Haber İhbarı
Bitlis Nöbetçi Eczaneleri
Bu haber ilginizi çekebilir! Kapat


Sitedeki tüm harici linkler ayrı bir sayfada açılır. Siteadi harici linklerin sorumluluğunu almaz.