Losev

Bitlis'te İTEC Eğitimi Yapıldı‏

Videoyu Aç Bitlis'te İTEC Eğitimi Yapıldı‏
A
a

Bitlis'te katılımcı sınıflara yenilikçi teknolojiler projesi (İTEC) eğitimi yapıldı.

TÜBİTAK Tarafından Koordine edilen ve Milli Eğitim Bakanlığı Yenilik ve Eğitim teknolojileri Genel Müdürlüğünce Yürütülen Avrupa Komisyonu 7. çerçeve programının Bilgi ve iletişim Teknolojileri Tematik alanında yer alan “Teknoloji Destekli Öğrenme” konu başlıklı “Katılımcı Sınıflarda yenilikçi Teknolojiler (İTEC ) Projesi” bilgilendirme toplantısı ilimiz merkez Oya Havare ilkokulu salonunda yapıldı.

Proje ile geleceğin sınıflarında öğretmenler tarafından ihtiyaç duyulan teknoloji tabanlı pedagojik bilgi ve becerilerin öğretmenlerimize kazandırılması amaçlanmaktadır.

İlk dört fazı gerçekleşen projenin genişletilmiş 5. Fazda ilimiz merkez okullarının da pilot okul olarak projeye dâhil edildiğini belirten Proje il koordinatörü Necati KAYA düzenlenen eğitimin çok faydalı geçtiğini ve öğrencilere yönelik teknolojik alt yapısı FATİH projesiyle desteklenen okullarımızın varlığı bu projeyle daha da önem kazanacağını ve önümüzdeki aylarda projeyle ilgili atölye çalışmalarının devam edeceğini belirtti.


Bitliste İTEC Programı
Kaynak : Bitlis Haber13 / Sinan Özcan

Bunlar da İlginizi Çekebilir
arşiv HABER ARŞİVİ
BİTLİS HABER13 YORUM KURALLARI
Haber İhbarı
Bitlis Nöbetçi Eczaneleri
Bu haber ilginizi çekebilir! Kapat


Sitedeki tüm harici linkler ayrı bir sayfada açılır. Siteadi harici linklerin sorumluluğunu almaz.