Losev

Bitlis merkezli 8 ilde FETÖ/PDY operasyonu 17 gözaltı

Videoyu Aç Bitlis merkezli 8 ilde FETÖ/PDY operasyonu 17 gözaltı
A
a

Bitlis merkezli 8 ilde düzenlenen FETÖ/PDY operasyonunda 17 kişi gözaltına alındı.

Bitlis Valiliğinden yapılan açıklamada, Bitlis Valiliği İl Emniyet Müdürlüğü Terörle Mücadele Şube Müdürlüğünce, Bitlis Cumhuriyet Başsavcılığının koordinesinde FETÖ/PDY Silahlı Terör Örgütü Askeri Mahrem ve Emniyet Mahrem Yapılanmasına yönelik, FETÖ/PDY Silahlı Terör Örgütünün faaliyetlerinin deşifre edilmesi ve engellenmesine yönelik olarak sürdürülen çalışmalar kapsamında;

İlimiz Bitlis 10 (on), Kahramanmaraş 1 (bir), Sivas 1 (bir), Isparta 1 (bir), Batman 1 (bir), Adana 1 (bir), Trabzon 1 (bir) ve Ankara 1 (bir) illerinde toplam 17 (on yedi) şüphelinin yakalanmasına yönelik 06/04/2021 günü eş zamanlı olarak icra edilen operasyon neticesinde; C.B, H.K, M.K, M.S.K, S.Ç, S.B, T.Ü, Z.A.T, D.B, E.K. isimli 10 (on) askeri personel ve A.K, C.A, E.Ö, F.İ, T.K, Y.E.H, H.T. isimli 7 emniyet personeli  şüpheli gözaltına alınmıştır.

Terör örgütleri ve bu örgütlerin gerçekleştirdikleri eylemlere karşı mücadelemiz, halkımızın desteğini alan güvenlik güçlerimizin titiz, özverili ve koordineli çalışmaları ile birlikte kararlılıkla devam etmektedir.

 

Bunlar da İlginizi Çekebilir
arşiv HABER ARŞİVİ
BİTLİS HABER13 YORUM KURALLARI
Haber İhbarı
Bitlis Nöbetçi Eczaneleri
Bu haber ilginizi çekebilir! Kapat


Sitedeki tüm harici linkler ayrı bir sayfada açılır. Siteadi harici linklerin sorumluluğunu almaz.