Losev

Bitlis Merkez SYDV kamu personeli alım başvuruları başladı

Videoyu Aç Bitlis Merkez SYDV kamu personeli alım başvuruları başladı
A
a

Bitlis Merkez Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı SYDV 4 kamu personeli alımı yapacak. Bitlis Merkez SYDV personeli yılda 2 kez ikramiye alacak. SYDV başvurusu için son tarih 28 Aralık 2016 olarak ilan edildi.Kaynak: Bitlis Merkez SYDV kamu personeli alım başvuruları başladı

Aile ve Sosyal Politikalar Bakanlığı Sosyal Yardımlar Genel Müdürlüğü Bitlis Merkez Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı SYDV bünyesinde istihdam edilmek üzere 4 kamu personeli alım ilanı yayınladı.

Bitlis Merkez Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı SYDV kamu personeli alımı 3 büro görevlisi, 1 sosyal yardım ve inceleme görevlisi olarak görevlendirileceği ilanda belirtildi. kamu Bitlis Merkez personeli alım ilanına başvurular başladı. Başvuru için son tarih 28 Aralık olarak ilan edildi.Bitlis Merkez SYDV sosyal yardım ve inceleme görevlisi ilanına başvuracak adayların, 4 yıllık fakültelerin; Sosyoloji, Psikoloji, Psikolojik Danışmanlık ve Rehberlik, Halkla İlişkiler, İletişim, Sosyal Hizmetler, Sosyal Bilgiler öğretmenliği, İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi bölümlerinden mezun omları isteniyor.

Ayrıca, Yükseköğretim Kurulu Öğrenci Seçme ve Yerleştirme Merkezi (ÖSYM) tarafından en son puanı açıklanan iki Kamu Personeli Seçme Sınavından KPSS P3 Puan türüne göre en az 60 puan almış olmaları ve B sınıfı sürücü belgesine sahip olmaları gerekiyor. Son altı aydır Bitlis merkezde ikamet ediyor olmaları gerektiği ilan metninde yer alıyor.Bitlis Merkez SYDV büro görevlisi alımı için ilan metninde bir bilgi yer almadı ama SYDV başvurusu için gerekli genel şartları taşıyor olmak gerekiyor. Bitlis Merkez SYDV Sosyal yardım ve inceleme görevlisi pozisyonunda istihdam edilecek kamu personeline 2.867 TL ile 3.154 TL arasında, büro görevlisine ise 2,566 TL ile 2,822 TL arasında maaş ödeniyor. SYDV kamu personellerine Ocak ve Temmuz aylarında olmak üzere yılda 2 kez ikramiye veriyor. Sosyal Bitlis Merkez SYDV ilanına başvuru için TIKLAYINIZ.
Kaynak : mymemur.com.tr

Bunlar da İlginizi Çekebilir
arşiv HABER ARŞİVİ
BİTLİS HABER13 YORUM KURALLARI
Haber İhbarı
Bitlis Nöbetçi Eczaneleri
Bu haber ilginizi çekebilir! Kapat


Sitedeki tüm harici linkler ayrı bir sayfada açılır. Siteadi harici linklerin sorumluluğunu almaz.