DEM Bitlis Belediye
Losev

Bitlis Havaalanı Yalanı Haberine Gaydalı'nın Tepkisi Sert Oldu

Videoyu Aç Bitlis Havaalanı Yalanı Haberine Gaydalı'nın Tepkisi Sert Oldu
A
a

AK Parti Tatvan İlçe Teşkilatı Kadın Kolları tarafından organize edilen programa katılan AK Parti Bitlis Milletvekili Adayı Edip Safder Gaydalı, sanal alemde yayılan “Davutoğlu’nun Bitlis Havaalanı Yalanı” paylaşımlarına sert tepki göstererek “onlar sanal alemde siyasete devam etsinler, biz hakiki anlamda siyasete devam edeceğiz” dedi.

Tatvan İşletme Düğün ve Konferans Salonu’nda düzenlenen programda kısa bir konuşma yapan Gaydalı, 7 Haziran seçimleri için yola çıktıklarını ve hep birlikte mücadele edeceklerini belirterek, Başbakan Ahmet Davutoğlu’nun Bitlis mitinginde müjdelediği Tatvan Havaalanı konusuna değinerek, bazı kesimlerin bunu hazmedemediğini ifade etti.
 
Havaalanı yapılacak yerin zemin etütlerinin yapıldığını kaydeden Gaydalı, sosyal medyada “AK Parti’nin yalanı ortaya çıktı” şeklindeki paylaşımlara tepki gösterip, şöyle konuştu;
 
“Cenabı Allah nasip etti şimdi de hep beraber 7 Haziran seçimleri için bir yola çıktık ve hep birlikte mücadele edeceğiz. Sayın Başbakanımız geçen Cumartesi günü Bitlis’teydi. Sizler de geldiniz ve çok coşkulu bir şekilde karşıladık. O mitinge katılan bütün hanımefendilere, gençlere ve beyefendilere teşekkür ediyorum. Hepimizin hasreti olan Tatvan Havaalanı’nın yapılması, Tatvan çevre yolunun yapılması, Devlet Demir Yolları’na ait lojistik merkezinin Tatvan’da yapılması konuları vardı. Bugün baktım sanal alemde neler yazılıyor diye, hemen rakiplerimiz başlamışlar çamur atmaya. Bugünkü sanal medyada diyorlar ki, AK Parti’nin yalanı ortaya çıktı. Neymiş bu yalan? Sayın Başbakan söz vermiş havaalanının yapılmasına ama buranın zemini müsait değilmiş, yapmak için. Raporlar varmış, orası bataklıkmış, havaalanı yapılamaz yere Sayın Başbakan söz vermiş. Yani bu kıskançlık, bu hasetlik nedir? Bir türlü anlayamadım. Biz zannettik ki, diğer siyasi partiler dahil bu memlekete bir çivi çakıldığı zaman mutlu olsunlar. Onlar da gelip tebrik etsinler. Fakat bu hizmetin nedense Tatvan’a gelmesine başta diğer siyasi partiler dahil karşı çıkılıyor. Bakın arkadaşlarım, onlar sanal alemde siyasete devam etsinler, biz hakiki anlamda siyasete devam edeceğiz. Onlar televizyon kanallarıyla, basınla istedikleri çamuru atsınlar, biz birebir halka gerçekleri, doğruları anlatamaya devam edeceğiz. Buranın havaalanı yapılmasında en büyük emeği geçenlerden biriyim. Bakanlığım döneminde Devlet Hava Meydanları İşletmesi (DHMİ) Genel Müdürlüğü’nden yetkili teknik servisleri, teknik elemanları getirttik ve dedik ki Tatvan’da nerede hava alanı yapılması uygundur diye, bu bizim uydurmamız veya bizim bulduğumuz bir şey değildi. Bu alanda bin 400 dönüm olan arazi tahsis edildi ve zemin etütleri tamamlandı.”
 
Öte yandan paylaşımların HDP Bitlis isimli twetter ile facebook sayfasından “Davutoğlu’nun Bitlis Havaalanı Yalanı” ve “AKP’nin Bitlis Yalanları” başlıklarıyla paylaşıldığı öğrenildi.

Yapılan Haber İçin Tıklayın 


 
Kaynak : Servet Taşdemir / Tatvan

Bunlar da İlginizi Çekebilir
arşiv HABER ARŞİVİ
BİTLİS HABER13 YORUM KURALLARI
Haber İhbarı
Bitlis Nöbetçi Eczaneleri
Bu haber ilginizi çekebilir! Kapat


Sitedeki tüm harici linkler ayrı bir sayfada açılır. Siteadi harici linklerin sorumluluğunu almaz.