Losev

Bitlis Haber13 yönetiminden takipçilerimize önemle duyurulur

Videoyu Aç Bitlis Haber13 yönetiminden takipçilerimize önemle duyurulur
A
a

BitlisHaber13.Net 2010 yılından bu yana başta Bitlis ve ilçeleri olmak üzere, bölge haberleri yanı sıra ülkemiz gündemine dair haberler ile siz değerli ziyaretçilerimize hizmet vermektedir.

Yayın hayatına başladığından bu yana, tarafsız, objektif ve adalet ilkelerine önem verme anlayışı doğrultusunda bir çizgide olma gayreti içerisinde olduğumuzu buradan sizlere bildirmek istiyoruz. 
 
BitlisHaber13.Net, yayına geçtiği günden bu yana kimsenin hakkına dil uzatmamış, herhangi bir kurum ve makamı hedef almamış, toplumun temel değerlerini zedeleyici bir yayın politikası gütmemiş olmakla beraber aksine, bağlı olduğu toplumun değerlerine artı değer katma çabası içerisinde davranmış, bölgesel bazda değer ve kültürüne pozitif ayrımcılık tanımış, bireysellik yerine toplumsal değer ve faydaların sağlanmasını kendisine amaç edinmiş bir anlayış ile haber yapma ve haberdar etme amacından farklı bir amaca yönelmemiştir.
 
BitlisHaber13.Net'de yapılan haberler sitemizin ideolojisini temsil etmemekle birlikte, BitlisHaber13.Net adının bütün siyasi, sosyal ve kültürel amaç güden kurum ve kuruluşlara eşit mesfade durma ilkesini benimsemiştir. Belli bir taraf düşüncenin himayesinde yayın yapmadığımız gibi, sitemiz içeriğinde bulunan siyasi içerikte bulunmayan reklamlar dışında herhangi bir gelir sağlamadığını ifade etmek istiyoruz.  Kimsenin hakkına ve hukukuna tecavüz etmeden, BitlisHaber13.Net sitemizin eşitlikçi politika anlayışı neticesinde haber ve medya yayını yapacağını ifade ediyoruz.
 
Kısa zamanda medya ve basın alanında bölgesel bir kitle edinen BitlisHaber13.Net, kendisine kattığı toplumun bireylerini ve değerlerini korumak ve kollamak adına yayınlarına olabildiğince tarafsız ve adaleti sağlama güdümü ile yaklaştığını, hangi kurum, kuruluş yada siyasi parti ve zümre olursa olsun, temel değerleri zedeleyici, körertici, sindirme eğiliminde bulunmamıştır.
 
Buna rağmen BitlisHaber13.Net, kısa bir zamanda bölgesel anlamda internet basını alanında öncü bir yayın kuruluşu olma özelliğine erişmiştir. Nitekim ziyaretçilerin ve takipçilerin çoğalması ile birlikte BitlisHaber13.Net, yapmış olduğu haber ve barındırdığı içeriklerden kaynaklı birtakım eleştirilere ve hakaretlere maruz kalmıştır. Eleştiri her mantık sahibi bireyin hakkıdır düşüncesiyle, sonuna kadar şikayetlerinizi iletişim yollarıyla bize bildirebilir ve gereken hassasiyetin korunması adına bize yardımcı olabilirsiniz. Ancak, hakaret, aşağılama, belli bir kitleyi hedef alarak sindirme ve toplumun belli bir grup yada tümünü rencide edici davranışların sergilenmemesi herşeyden önce bir insan olma lıyakatından kaynaklı olduğunu buradan söylemek istiyoruz. Temel insani değerlerimize hakaret ederek, küfür ederek bir mesafe katedileceğine asla inanmıyoruz. 
 
BitlisHaber13.Net takipçileri olarak, yapılan haberlerin altına yapılan yorumlara bir eleştiriniz, bir cevabınız varsa bunu en güzel ve ahlaki boyutuyla yazmanız en doğal hakkınız olduğunu unutmayınız. Ancak ve ancak, küfür ve hakaret etmenin hiçbir insan'a ve insan kavramına sahip bir bireye tanınan bir uslup ve davranış hakkı olmadığını asla gözardı etmeyiniz. Kendi menfaatiniz gereği, kendi çevreniz ve çıkarınız doğrultusunda bir konuya, kişiye veya olaya farklı bir bakış açısıyla yaklaşıyor, benimsiyor ve kabulleniyor olabilirsiniz ancak bu, sizin karşıt görüşlü olduğunuz kişi yada kişileri, kurum veya kuruluşları aşağılayıcı, rencide edici uslub takınmanıza hak doğurmayacağını unutmayınız. 
 
Kendi kişilik haklarınıza sahip çıktığınızı düşünerek takındığınız incitici davranışların aynısını karşı taraftan görmemek adına, kendi şahsiyetinize yapılmasını beklediğiniz davranışın aynısını sergilemeniz, insani bir görev olduğunu unutmamanız gerekiyor. Temel insani ve ahlaki değerlerimizi kendimiz üzerinden korumaya başlamamız gerektiğini gözardı etmememiz gerektiğini, empati ve empatiler kurarak bunu en sağlam bir şekilde yapabileceğimiz gibi, birlikte daha iyi ve kalıcı ilişkiler kurabileceğimizi unutmamamız insani ve ahlakidir.
 
Takipçilerimize önemle duyurulur.

Bunlar da İlginizi Çekebilir
arşiv HABER ARŞİVİ
BİTLİS HABER13 YORUM KURALLARI
Haber İhbarı
Bitlis Nöbetçi Eczaneleri
Bu haber ilginizi çekebilir! Kapat


Sitedeki tüm harici linkler ayrı bir sayfada açılır. Siteadi harici linklerin sorumluluğunu almaz.