DEM Bitlis Belediye
Losev

Bitlis Emit Fuarında tanıtılacak

Videoyu Aç Bitlis Emit Fuarında tanıtılacak
A
a

Her yıl dünya ülkelerini İstanbul’da buluşturan dünyanın en büyük beş turizm fuarı arasında yer alan EMITT, uluslararası turizm dünyasından büyük ilgi görmeye devam ediyor.

Türkiye’nin lider sektörlerinde lider fuarlar düzenleyen ITE Turkey bünyesinde yer alan EUF – E Uluslararası Fuarcılık tarafından organize edilen Doğu Akdeniz Uluslararası Turizm ve Seyahat Fuarı – EMITT; 26 – 29 Ocak 2017 tarihleri arasında, Tüyap Fuar ve Kongre Merkezi’nde, 70.000 m²’lik 12 salonda gerçekleşecek. 21’inci kez turizm sektörünün buluşma adresi olmaya hazırlanan EMITT, 80 ülkeden 5.000 firma ve markayı bir araya getirecek.

T.C Kültür ve Turizm Bakanlığı, İstanbul Büyükşehir Belediyesi ve Türk Hava Yolları’nın kurumsal sponsorluğunda, KOSGEB’in desteğiyle ve Türkiye Otelciler Federasyonu (TÜROFED) ve Türkiye Turizm Yatırımcıları Derneği’nin (TYD) iş ortaklığında düzenlenecek fuar, oldukça yüksek bir ziyaretçi talebi görmektedir.

Turizm sektöründen ziyaretçiler için EMİTT bölgenin en önemli buluşma noktası olup, sözünü ettiğimiz bölge Akdeniz, Ortadoğu, Güneydoğu Avrupa ve Asya’yı içine alan oldukça geniş bir coğrafyayı kapsıyor. Bu nedenle EMİTT sadece Doğu Akdeniz’in fuarı olarak değil bir dünya fuarı olarak görülmektedir.

Bitlis Valiliği olarak biz de, İlimizin turizm değerlerini turizmcilere ve tatilcilere takdim etmeye yönelik 2004 yılından beri her yıl katıldığımız bu büyük organizasyona bu yıl da etkili tanıtım faaliyetlerimizle katılıyoruz.

12. Salondaki Doğu Anadolu Kalkınma Ajansı tarafından İlimize tahsis edilen C1220 nolu stantta; İlimizin sembol değerleri ile turistik çekiciliklere ait görseller, el sanatları ürünleri ve hediyelik eşyalar sergilenecek olup, ziyaretçilere yöresel ürünlerimizden ikramlar yapılacaktır. Ayrıca Bitlis Tanıtım Filmi ve slayt gösterileri de yapılacaktır.

Turizmcilerin ilgi odağı olan fuarı, İstanbul’da yaşayan Bitlisli hemşerilerimizin de ziyaret etmeleri için İstanbul’daki Bitlis Dernekleri ile koordineli çalışmalar yürütülmektedir.

Özenle hazırlandığımız İlimiz standına her yıl olduğu gibi bu yıl da ilginin büyük olmasını bekliyor ve bu çalışmalarımızın sonucu olarak da bölgemize olan turizm talebinde artış olacağını ümit ediyoruz.

26 – 29 Ocak 2017 tarihlerinde İstanbul Beylikdüzü Tüyap’ta herkesi “Bitlis” standına bekliyoruz…

 

Bunlar da İlginizi Çekebilir
arşiv HABER ARŞİVİ
BİTLİS HABER13 YORUM KURALLARI
Haber İhbarı
Bitlis Nöbetçi Eczaneleri
Bu haber ilginizi çekebilir! Kapat


Sitedeki tüm harici linkler ayrı bir sayfada açılır. Siteadi harici linklerin sorumluluğunu almaz.