DEM Bitlis Belediye
Losev

Bitlis Buzlupınar mevkisinde PKK yol kesti 1 polis yaralı

Videoyu Aç Bitlis Buzlupınar mevkisinde PKK yol kesti 1 polis yaralı
A
a

Yol kesen PKK mensuplarının, eşi ve çocuğuyla yeni görev yerine gitmeye çalışan polis memurunun kullandığı araca ateş açtı belirtildi.

Polis memurunun yaralandığı olayın ardından bölgede operasyon başlatıldı. Bitlis'te yol kesen örgüt mensuplarının açtığı ateş sonucu bir polis yaralandı.

Alınan bilgiye göre, Bitlis-Diyarbakır karayolunun Buzlupınar mevkisinde yol kesen PKK mensupları, bazı araçları durdurdu.
Bu sırada Gaziantep'ten, Van'ın Çatak ilçesine atanan polis memuru M.D, eşi ve çocuğunun da içerisinde bulunduğu aracıyla yeni görev yerine gitmeye çalışırken, PKK’lilerin yol kestiğini fark etti. Bölgeden uzaklaşmaya çalışan M.D'nin kullandığı araca PKK’lilerce uzun namlulu silahlarla ateş açıldı. Olayda polis memuru M.D yaralandı.

Yaralı polis, Bitlis Devlet Hastanesine kaldırıldı. PKK’lilerin yakalanması için bölgede hava destekli operasyon başlatıldı.

Vali Ahmet Çınar, Vali Yardımcısı Hakan Şeker ve İl Emniyet Müdürü Fatih Kaya, yaralı polisi hastanede ziyaret ederek geçmiş olsun dileğinde bulundu.

Bunlar da İlginizi Çekebilir
arşiv HABER ARŞİVİ
BİTLİS HABER13 YORUM KURALLARI
Haber İhbarı
Bitlis Nöbetçi Eczaneleri
Bu haber ilginizi çekebilir! Kapat


Sitedeki tüm harici linkler ayrı bir sayfada açılır. Siteadi harici linklerin sorumluluğunu almaz.