DEM Bitlis Belediye
Losev

Bitlis Beşiktaşlı Taraftarlar Derneği'nden Durer'e Ziyaret

Videoyu Aç Bitlis Beşiktaşlı Taraftarlar Derneği'nden Durer'e Ziyaret
A
a

            Bitlis Beşiktaşlı Taraftarlar Derneği'nden Durer'e…

Bitlis Beşiktaşlı Taraftarlar Derneği yönetim kurulu üyeleri, Bitlis Beşminare Düşünce Akademisi Yönetim Kurulu Başkanı Serdar Durer'i ziyaret etti.

Bitlis Beşiktaşlı Taraftarlar Derneği Başkanı Erkan Irmak, Düşünce Akademisi Başkanı Serdar Durer’e Beşiktaş atkısı hediye edip şunları ifade etti;

Bizler Beşiktaş’a gönül vermiş, Bitlisli gençleriz. Amacımız Beşiktaş gibi tarihe meydan okumuş, büyük bir spor kulübünün ismini en güzel şekilde taşımaktır. Düşünce Akademisi Başkanı Serdar Durer, Bitlis’in sporuna ve gençliğine çok kıymetli hizmetleri olmuş, değerli bir büyüğümüzdür. Uzun bir süredir kendileri ile bir araya gelip ilimizin sporu ve gençliği üzerine konuşmak istememize rağmen bir türlü nasip olmuyordu. Serdar bey sağ olsunlar bugün bizleri kabul ettiler ve ilimizin sporu üzerine çok güzel, verimli bir istişare toplantısı gerçekleştirdik. Önümüzdeki günlerde ilimizin sporu ve gençliği için çeşitli projeleri hayata geçirmek istiyoruz. Serdar Durer gibi ilimizin sporunun sevilen simalarını da aramızda görmek istiyoruz. Şeklinde konuştu.

Düşünce Akademisi Yönetim Kurulu Başkanı Serdar Durerde şöyle konuştu; Beşiktaş 1903 yılında kurulup, günümüze kadar birçok spor branşında faaliyet göstererek gelmeyi başarmış önemli bir spor kulübümüzdür. Ülkemizin sporuna çok büyük hizmetleri olmuş, Beşiktaş gibi bir spor kulübüne gönül vermiş genç kardeşlerimizi ağırlamaktan onur duydum. Kendileriyle uzun bir süredir bir araya gelmeyi planlamamıza rağmen bir türlü gelemiyorduk. Bugün bir araya gelmiş olmaktan ötürü mutluyum. Kendilerine ilimizin sporuna hizmetlerinden ötürü teşekkür ediyorum. Her vakit bir abileri, bir arkadaşları olarak emirlerindeyim. İlimizin sporunun ve gençliğinin her vakit emrindeyim. Bu pırlanta gibi genç kardeşlerimizin heyecanlarına sahip çıkılmalı, mutlak suretle desteklenmelidirler. Başta Sayın Valimiz olmak üzere ilimizin tüm önde gelenleri bu ve benzer spor kulüplerine, derneklerine destek olmalıdırlar. Dedi. 

Bunlar da İlginizi Çekebilir
arşiv HABER ARŞİVİ
BİTLİS HABER13 YORUM KURALLARI
Haber İhbarı
Bitlis Nöbetçi Eczaneleri
Bu haber ilginizi çekebilir! Kapat


Sitedeki tüm harici linkler ayrı bir sayfada açılır. Siteadi harici linklerin sorumluluğunu almaz.