DEM Bitlis Belediye
Losev

Bitlis Belediyesi tarafından TOBB Okulunda yangın tatbikatı

Videoyu Aç Bitlis Belediyesi tarafından TOBB Okulunda yangın tatbikatı
A
a

İtfaiye Müdürlüğü, TOBB İlkokulu'nda çıkacak olası bir yangın ihtimaline karşı öğrencilerin katılımıyla yangın tatbikatı gerçekleştirdi.

Bitlis Belediyesi İtfaiye Müdürlüğü, Türkiye Odalar Borsa Birliği İlkokulu'nda (TOBB) çıkacak olası bir yangın ihtimaline karşı öğrencilerin katılımıyla yangın tatbikatı gerçekleştirdi. İtfaiye ekipleri, tatbikat öncesi öğrencilere çıkacak olası yangınların çıkış nedenlerini ve yangına karşı alınacak önlemlere ilişkin uygulamalı eğitim verdi. 
 
İtfaiye araçlarının, erlerin, öğrencilerin ve öğretmenlerin katıldığı tatbikat, ilk olarak okul bahçesine yerleştirilen merdivenli araçla üst katta mahsur kalan öğrencilerin tahliye edilmesiyle başlandı. İtfaiyenin işleyişi ve görevleri hakkında öğrencilere bilgi veren itfaiye ekipleri, daha sonra tavan üzerinde çıkardıkları yangına nasıl müdahale edilmesi gerektiğini uygulamalı bir şekilde öğrencilere yaptırarak, gösterdi.  İtfaiye ekipleri, yangına müdahale esnasında sıkça karşılaşılan ve çoğu kimsenin kullanmasını bilmediği yangın söndürme tüpünün çalıştırılması hakkında da bilgilendirmede bulundu. Daha sonra öğrenci ve öğretmenler, yangın söndürme tüpleri ile yangına müdahale ederek yangını söndürdü.

Bunlar da İlginizi Çekebilir
arşiv HABER ARŞİVİ
BİTLİS HABER13 YORUM KURALLARI
Haber İhbarı
Bitlis Nöbetçi Eczaneleri
Bu haber ilginizi çekebilir! Kapat


Sitedeki tüm harici linkler ayrı bir sayfada açılır. Siteadi harici linklerin sorumluluğunu almaz.