Losev

Bisiad'tan Basın Açıklaması

Videoyu Aç Bisiad'tan Basın Açıklaması
A
a

BİSİAD, 17 Aralık'ta düzenlenen İstanbul merkezli operasyonlar sonrası Türkiye'de yaşanan olaylar hakkında basın açıklaması yaptı.

Kentteki 22 sivil toplum kuruluşunun da desteklediği basın açıklamasını okuyan BİSİAD Başkanı Ayetullah Şimşek, ülkenin gündemi haline gelen Fetullah Gülen ile hükümet arasındaki çekişmenin sonlandırılması gerektiğini söyledi.

Son zamanlarda kamuoyunu meşgul eden, toplumun büyük bir kesiminin kapatılmasına karşı olduğu dershane meselesi, fişleme iddiaları ve yolsuzluk operasyonlarının merkezinden saptırılarak, çok farklı bir mecraya çekilmek istendiğini savunan Şimşek, şöyle konuştu:

"Bu olaylarla alakalı hizmet hareketi de yıpratılarak zan altında bırakılmakta. Hizmet hareketi, yılardır toplumun her kesiminden gönüllüleri olan ve kamu yararına hizmet eden sivil bir harekettir. Anadolu insanının himmet ve gayretleriyle yurt içinde ve yurt dışında açılan, kendi kültürümüzü dünyaya taşıyan, milletler arasında barış köprüleri kuran, bulundukları her yerde ülkemizi en güzel şekilde temsil eden, ulaştıkları her insana ülkemizi ve milletimizi sevdiren okullar da bu süreçte yıpratılmak isteniyor. Bulundukları her yerde huzurun, emniyetin ve barışın gönüllü temsilcilerine rantçı, çete, örgüt, paralel devlet ve haşhaşi gibi ağır ifadeler vicdanlarda büyük yaralara yol açmıştır."

 

Bunlar da İlginizi Çekebilir
arşiv HABER ARŞİVİ
BİTLİS HABER13 YORUM KURALLARI
Haber İhbarı
Bitlis Nöbetçi Eczaneleri
Bu haber ilginizi çekebilir! Kapat


Sitedeki tüm harici linkler ayrı bir sayfada açılır. Siteadi harici linklerin sorumluluğunu almaz.