Losev

BİGİAD darbe girişimini kınadı

Videoyu Aç BİGİAD darbe girişimini kınadı
A
a

Bitlis Genç İş Adamları Derneği (BİGİAD), 15 Temmuz akşamı Türkiye vatandaşlarının hür iradesiyle seçilmiş hükümete ve demokrasiye karşı yapılan darbe girişimini nefretle kınadığını belirtti.

Ülkeyi karanlığa götürmek isteyenlerin daima karşısında olacaklarını söyleyen BİGİAD yönetimi yazılı bir basın açıklaması yaparak, şunları ifade etti;

15 Temmuz Cuma akşamı Türkiye vatandaşlarının hür iradesiyle seçilmiş hükümetimize ve demokrasimize karşı yapılan darbe girişimini nefretle kınıyoruz. Varlığı demokratik düzenin varlığına bağlı olan bir sivil toplum kuruluşu olarak milletimizle birlikte ülkemizi karanlığa götürmek isteyenlerin bugün ve daima karşısında olacağız. Bu kalkışma karşısında başta birlik duygusu ile hareket eden halkımız ve meclis çatısı altındaki siyasi partilerimiz olmak üzere demokrasimize sahip çıkan emniyet teşkilatı, milli istihbarat teşkilatı ve ordumuzun şerefli üyeleri ile sağduyu çağrısı yapan medyaya teşekkür ederiz.

BİGİAD olarak bizler üretmekten, istihdam yaratmaktan ve ihracat yaparak ülke ekonomimize katkı sağlamaktan vazgeçmeyeceğiz. Bu kalkışma karşısında tek yürek olan Türkiye Cumhuriyeti halkı için var gücümüzle çalışacağız. Darbe girişimi sırasında, darbe girişimini engellemek için canını ortaya koyarak hayatını kaybeden şehitlerimize ve darbecilerin saldırılarında yaşamını yitiren vatandaşlarımıza Allah’tan rahmet kederli ailelerine başsağlığı, yaralılara da acil şifalar diliyoruz. Demokrasimize sahip çıkan ve demokratik tavrını ortaya koyan milletimize, devletimize, Türkiye Büyük Millet Meclisi’ne şükranlarımızı sunarız.

Bunlar da İlginizi Çekebilir
arşiv HABER ARŞİVİ
BİTLİS HABER13 YORUM KURALLARI
Haber İhbarı
Bitlis Nöbetçi Eczaneleri
Bu haber ilginizi çekebilir! Kapat


Sitedeki tüm harici linkler ayrı bir sayfada açılır. Siteadi harici linklerin sorumluluğunu almaz.