DEM Bitlis Belediye
Losev

BİGİAD, Halep için yardım kampanyası başlattı

Videoyu Aç BİGİAD, Halep için yardım kampanyası başlattı
A
a

Bitlis Genç İş Adamları Derneği (BİGİAD), Halep için yardım kampanyası başlattı.

Konuyla ilgili sosyal ağ hesaplarında duyuran BİGİAD yönetimi çağrıda bulunarak elimizden gelenin fazlasına çabalayarak onlara yardım etmeliyiz.

BİGİAD Genel Başkanı M. Zeki Peker açıklamasında; Bir derdime baktım, bir de Halep’e.. Önce derdimden utandım, sonra kendimden... Kendisini isyana bırakmaz Halep'liler. Onlar ki tüm kainatın Allah'a teslimiyet sembolüdür artık. 5 yaşında ki çocuktan 70 yaşında ki anneye kadar aynı söz döküldü dudaklarından. "Allah'ın takdiridir başkaldırmayız". 

2 milyar Müslüman nüfuslu dünyada kendinizi yalnız hissetmeyip yalnızca Allah’a teslim olmuş kardeşlerimize selam olsun. Bizler BİGİAD ailesi olarak; susarak, bir köşeye çekilerek değil, yalnızca dua ederek değil, elimizden geldiği kadar değil, elimizden gelenin fazlasına çabalayarak bu kardeşlerimiz için başlattığımız yardım kampanyası ile ilk adımı atmış bulunmaktayız. 

Peker konuşmasında devamla; bu kampanya Halep'in yangınını söndürmeyebilir ama unutmayalım ki; İbrahim'in içine düştüğü ateşe bir damla su götürmeye çalışan karıncanın da niyeti safını belli etmek ve elinden geleni yapmaktı. Siz değerli hemşerilerimiz ve tüm yardımseverlerin desteği ile bir çocuğun, bir anne, bir babanın duasını almak umudu ile atmış olduğumuz bu adımda yalnız olmadığımızın bilincindeyiz. Şimdiden destekleriniz için çok teşekkür ediyor, Cenab-ı Hak'tan da yardım istiyoruz dedi.

 
Kaynak : Bitlis Haber13 / Haber Merkezi

Bunlar da İlginizi Çekebilir
arşiv HABER ARŞİVİ
BİTLİS HABER13 YORUM KURALLARI
Haber İhbarı
Bitlis Nöbetçi Eczaneleri
Bu haber ilginizi çekebilir! Kapat


Sitedeki tüm harici linkler ayrı bir sayfada açılır. Siteadi harici linklerin sorumluluğunu almaz.