Losev

Beşminare Akademi: Spor Yüksekokullarına Ücretsiz Hazırlık Kursu

A
a

Beşminare Akademi Fikir ve Düşünce Topluluğu olarak Beden Eğitimi ve Spor Yüksekokullarına ücretsiz hazırlık kursu başlatıyoruz.

Beşminare Akademi’nin neferlerinden Beden Eğitimi ve Spor Yüksekokulu son sınıf öğrencisi Serhat Tan hocamızın öncülüğünde başlatacağımız kursumuzda sadece öğrencilerin masrafları talep edilecek. Bitlis Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü de kursa destek vereceğini bildirdi.
 
Serdar Durer yaptığı açıklamada şunları ifade etti;

ilimizde birçok genç kardeşimiz Beden Eğitimi ve Spor Yüksekokullarında tahsil hayatlarını sürdürmek istemelerine rağmen konu ile ilgili teferruatlı bilgi edinebilecekleri kimseyi bulamıyorlar. Konu ile ilgilenen tüm genç kardeşlerimizi Beşminare Akademi hazırlık kursunda toplamayı hedefliyoruz. Ülkemizin değişik Beden Eğitimi ve Spor Yüksekokullarında tahsillerini sürdüren Bitlisli kardeşlerimizin de bu çalışma içerisinde olup, genç kardeşlerine rehberlik etmelerini sağlayacağız. Bu anlamda Beşminare Düşünce Akademisi olarak üzerimize düşeni yapmaya hazırız. Şeklinde konuştu.
 
Beşminare Akademi hazırlık kursunun antrenörü Serhat Tan ise şunları ifade; YGS'ye giren üniversite adayları spor yeteneğinizle spor akademilerini kazanabilirsiniz. Meslek liselerinin kendi alanları dışında puanlarının kırılmadığı tek fakülte Beden Eğitimi ve Spor Yüksekokullarıdır.  Sporcu olmayabilirsiniz ama yeteneğinizi geliştirerek neyi nasıl yapacağınızı öğrenip sınavlara katılarak akademiyi kazanabilirsiniz. İlimizde geçen sene olduğu gibi bu senede Beşminare Akademi Besyo hazırlık kursumuz bu hafta başladı. Beden Eğitimi Öğretmenliği, Spor Yöneticiliği ve Antrenörlük bölümü olmak üzere öğrencileri üç bölüme hazırlayacağız. Öğrencilerden sadece masraflarımızı talep edeceğiz. Dedi.

Bunlar da İlginizi Çekebilir
arşiv HABER ARŞİVİ
BİTLİS HABER13 YORUM KURALLARI
Haber İhbarı
Bitlis Nöbetçi Eczaneleri
Bu haber ilginizi çekebilir! Kapat


Sitedeki tüm harici linkler ayrı bir sayfada açılır. Siteadi harici linklerin sorumluluğunu almaz.