Losev

Belediyeden Özgüzeldere Spor Oyuncularına Moral Yemeği

Videoyu Aç Belediyeden Özgüzeldere Spor Oyuncularına Moral Yemeği
A
a

Bitlis Belediye Eşbaşkanı Hüseyin Olan, Bal Futbol Ligi Yükselme grubunda mücadale veren Özgüzeldere spor’a moral yemeği verdi.

Pazar günü oynanacak Bal ligine yükselme maçı öncesi futbolcularla yemekte bir araya gelen Belediye Eşbaşkanı Hüseyin Olan, futbolculardan mutlak galibiyet beklediğini söyledi.
 
Bitlis Belediyesi olarak yanınızdayız
 
“Artık Bitlis’in şampiyonu sizsiniz ve şimdi biz de Bitlis Belediyesi olarak sizin yanınızdayız. Bu yemeğin amacı budur. Sizler gerekeni yaparak, Bitlis’i temsil etme konumuna geldiğinizde bizde gerekeni mutlaka yapacağız. Uzun zamandan bu yana Bitlis’in özlemle beklediği bir konu artık çözümlenmeli. Önce Bal ligi, ardından ise bizlerin de destekleri ile profesyonel lig. Bu anlamda sizler Bitlis için çok önemli bir yükün altındasınız. Sizlere Pazar günü oynayacağınız final maçında Bitlis Belediyesi olarak yürekten başarılar diliyorum. Ben sizin bunu yapacağınıza yürekten inanıyorum.” dedi.
 
 
Belediye Eşbaşkanı Hüseyin Olan, tüm futbolculara tek tek başarılar diledi.
Bu destekten dolayı tüm futbolcular adına konuşan Futbol Kulubü Başkanı Cevdet Tuncel “Bizler de bu desteğin karşılığını sahada vereceğiz. Sayın Belediye Eşbaşkanı Hüseyin Olan’a tüm takım arkadaşlarım adına teşekkür ediyorum”
 
Takımın teknik patronu Faruk Pütkül ise, “Bu zamana kadar canla başla çalıştık. Artık önümüzde son bir maç kaldı. Biz bunu yapacak güçteyiz”dedi.
 
Yemeğe futbolcularla birlikte bazı yöneticiler ve Bitlisli Taraftarlar Derneği üyeleri katıldılar.

Bunlar da İlginizi Çekebilir
arşiv HABER ARŞİVİ
BİTLİS HABER13 YORUM KURALLARI
Haber İhbarı
Bitlis Nöbetçi Eczaneleri
Bu haber ilginizi çekebilir! Kapat


Sitedeki tüm harici linkler ayrı bir sayfada açılır. Siteadi harici linklerin sorumluluğunu almaz.