Losev

Belediye Meclis Üyesi Aslan Hizan'da Belediye Başkan Aday Adayı oldu

Videoyu Aç Belediye Meclis Üyesi Aslan Hizan'da Belediye Başkan Aday Adayı oldu
A
a

Ak Parti Belediye Meclis Üyesi İlhan Aslan Hizan'da Belediye Başkan Adaylığı için aday adayı oldu.

AK Parti'nin kuruluşundan buyana partide çeşitli kademelerde görev yapan İlhan Aslan, AK Parti Hizan ilçe başkanlığına başvurusunu yaptı.

Bitlis’in Hizan ilçesinde Ak Parti Belediye Meclis Üyesi Aslan önümüzdeki yerel seçimlerde Hizan Belediye Başkanlığı için AK Parti’den aday adaylık başvurusunda bulundu. 

AK Parti ilçe binasına giderek başvuruda bulunan Aslan, başvuru öncesi açıklamalarda bulundu. Açıklamasında Aslan şunları söyledi.

Değerli Hizan'ın kadir şinas aileleri, şirin güzel Hizan ilçemizde bu göreve talip olduğumu ilçemizi en iyi yerde tutma çabası içerisindeyim. Küçük olan ilçemizde elbette hepimiz birbirimizi yakınen tanımaktayız. Hizmet ettiğim AK Parti'den 31 Mart 2024 Yerel Seçimlerinde Hizan Belediye Başkanlığı için aday adaylığına başvuru yapmanın heyecanını, sevincini ve onurunu yaşıyorum.

İlhan Aslan Kimdir ?

1980 Hizan doğumlu, İlk, Orta ve Lise öğrenimimi Hizan'da, Üniversite eğitimimi ise Kahramanmaraş Sütçü İmam Üniversitesi Kamu Yönetimi olarak eğitimimi tamamladım. 10 yıla aşkın bir sürede ilçemizde öğretmenlik mesleğini icra ettim. 2 yıl Hizan'da Hedef Dershanesinin kuruculuğunu ve müdürlüğünü yaptım. Şuan da ise tekstil sektöründe hizmet vermekteyim. İlçemizin güzide iş yerlerinden Aslan Global Tekstilde yönetici olarak görev yapmaktayım. Evli ve 3 çocuk babasıyım.

Hizan ilçemizde AK Parti'den Belediye Başkan aday adayı başvurusunu yaparak bu mutluluğu sizlerle paylaşmak ve her daim Hizan'ımızın, Hizan'lı hemşehrilerimizin, teşkilatımızın ve sizlerin emrinde olduğumu bilmenizi isterim.

Aday adayı olmamızın ilçemize, AK Parti Hizan teşkilatımıza ve ülkemize hayırlı olmasını, hayırlara vesile olmasını diliyor, saygılar sunuyorum ifadesini kullandı.

 

Bunlar da İlginizi Çekebilir
arşiv HABER ARŞİVİ
BİTLİS HABER13 YORUM KURALLARI
Haber İhbarı
Bitlis Nöbetçi Eczaneleri
Bu haber ilginizi çekebilir! Kapat


Sitedeki tüm harici linkler ayrı bir sayfada açılır. Siteadi harici linklerin sorumluluğunu almaz.