Losev

Başkan Geylani, çalışmaları yerinde inceledi

Videoyu Aç Başkan Geylani, çalışmaları yerinde inceledi
A
a

Tatvan Belediye Başkanı Mehmet Emin Geylani devam eden altyapı, park ve semt sahası çalışmalarını yerinde inceledi.

Tatvan Belediyesi Fen İşleri ile Park ve Bahçeler Müdürlüğü tarafından gerçekleştirilen altyapı, park ve semt sahası çalışmalarını yerinde inceleyen Tatvan Belediye Başkanı Mehmet Emin Geylani, yürütülen çalışmalar ile ilgili bilgi aldı. 

Kısa süre içerisinde Cumhuriyet Caddesi'nde altyapı yenileme çalışmalarının tamamlanacağını ifade eden Tatvan Belediye Başkanı Mehmet Emin Geylani şu açıklamalarda bulundu. "Tüm dünyada olduğu gibi ülkemizi de etkisi altına alan pandemi nedeniyle Ramazan ayından tam kapanma kararı alındı. Bizde bu kapanma sürecinde Cumhuriyet Caddesi ikinci etap altyapı yenileme çalışmalarını tamamlamak için 5 Nisan İtinari ile çalışmalarımıza başladık. Ekiplerimiz hızlı bir şekilde çalışmalarına devam ediyor. Bir kaç günlük bir işimiz kaldı. Cumhuriyet Caddesi'ni bitirdikten sonra bazı mahallelerimizde eksik kalan altyapı ve üstyapı yenileme çalışmalarını da hızlı bir şekilde bitirerek yol yenileme çalışmalarına da başlayacağız. Bu yıl içerisinde alt ve üstyapı çalışmalarımızı tamamlayacağız"

Sosyal Mahallesinde devam eden park yapım çalışmalarınıda yerinde inceleyen Başkan Geylani, "Yıllardır Sosyal Mahallesi'nde bulunan ve çirkin bir görüntüye neden olan Tren Gar'ının yan tarafında bulunan bir arazimiz vardı. Sosyal, Aydınlar ve Dumlupınar Mahallelerimizin kesiştiği bir noktadaydı. Buraya da park yaparak mahallelerimizin hizmetine sunacağız. Aynı zamanda Sosyal, Esentepe ve Pınarbaşı Mahallelerimizde de semt sahası yapım calismalarımız devam ediyor. Diğer mahallelerimize de bu hizmetlerimizi yayacagız" dedi.

 

Bunlar da İlginizi Çekebilir
arşiv HABER ARŞİVİ
BİTLİS HABER13 YORUM KURALLARI
Haber İhbarı
Bitlis Nöbetçi Eczaneleri
Bu haber ilginizi çekebilir! Kapat


Sitedeki tüm harici linkler ayrı bir sayfada açılır. Siteadi harici linklerin sorumluluğunu almaz.