DEM Bitlis Belediye
Losev

Başkan Çetinsoy: Bu yıl içerisinde 11 km altyapı çalışması yapıldı

Videoyu Aç Başkan Çetinsoy: Bu yıl içerisinde 11 km altyapı çalışması yapıldı
A
a

Günkırı Belediyesi, bu yıl içerisinde altyapı çalışmaları kapsamında; Hürriyet, Cami, Şenyurt ve Cumhuriyet mahallelerinde, ana ve ara hatların yanı sıra ev bağlantılarıyla birlikte toplam 11 km kanalizasyon çalışmasını yaparak, bu mahallelerde bu çalışmaların yüzde 90’ını bitirdi.

Günkırı Belediyesi aralıksız sürdürdüğü altyapı çalışmalarında büyük bir ilerleme kaydetti. Mühendis nezaretinde başlatılan ve titizlikle sürdürülen altyapı çalışması kapsamında Hürriyet, Cami, Şenyurt ve Cumhuriyet mahallelerinde, ana ve ara hatların yanı sıra ev bağlantılarıyla birlikte toplam 11 km kanalizasyon yapıldı. Yoğun ve tempolu geçen çalışmaların ardında bu mahallelerde kanalizasyon çalışmalarının yüzde 90’ı bitirildi. Birkaç ev bağlantısı dışında büyük oranda bitirilen çalışmalarla ilgili bilgi veren Belediye Başkanı İlhan Çetinsoy, “Kanalizasyon çalışması büyük mecburiyet arz eden ve maliyeti yüksek olan bir çalışmadır. Fakat bir yerleşim yerini de yaşanılır kılabilmek için bu çalışmanın mutlaka gerçekleştirilmesi gerekir. Bizler bu konuda hiçbir zaman geri adım atmadık. Vatandaşlarımızın bu konudaki taleplerini imkanlarımız dahilinde olabildiğince gidermeye çalıştık. Özelikle toplu yerleşim alanının dışında kalan evlerimize de bu hizmeti götürmek için çözüm üretmeye çalışacağız.

Çok şükür bugün dönüp baktığımızda altyapı çalışmalarında büyük bir başarı sağladığımızı görebiliyoruz. Bu çalışmaları tamamıyla bitirdiğimizi söyleyemeyiz. Çünkü; belirttiğim gibi bazı mahallelerimizde kotası kurtarılamayan birkaç evin bağlantısını sağlayamamışız. Bunun dışında beldemizin geniş bir alana yayılmış olması ve sürekli yeni yapılanmaların olması nedeniyle bu çalışmaya sürekli ihtiyaç duyuluyor. Bu bağlamda; belediye olarak, gerek kotası kurtarılamayan ev bağlantılarını sağlamak, gerekse yeniden ihtiyaç duyulan alanlarda bu çalışmaları başlatmak için çözüm üretmeye devam edeceğiz. İnşallah önümüzdeki süreçte bu eksiklikleri gidererek vatandaşlarımıza temiz ve sağlıklı bir çevre yaratacağız” ifadelerine yer verdi.

Bunlar da İlginizi Çekebilir
arşiv HABER ARŞİVİ
BİTLİS HABER13 YORUM KURALLARI
Haber İhbarı
Bitlis Nöbetçi Eczaneleri
Bu haber ilginizi çekebilir! Kapat


Sitedeki tüm harici linkler ayrı bir sayfada açılır. Siteadi harici linklerin sorumluluğunu almaz.