DEM Bitlis Belediye
Losev

Başbakan Binali Yıldırım: Gereken her şeyi yapacağız

Videoyu Aç Başbakan Binali Yıldırım: Gereken her şeyi yapacağız
A
a

Başbakan Yıldırım, Midyat’taki saldırıya ilişkin, “Sadece terör gruplarına karşı değil, destek veren bütün unsurlara da aynı şekilde tavizsiz gereken her şeyi yapacağız” dedi.

Başbakan Binali Yıldırım, dün Vezneciler saldırısında yaralanan vatandaşları tedavi gördükleri Haseki Hastanesi’nde ziyaret etti.

Yıldırım’ın açıklamalarından satırbaşları şöyle:

“Gece gündüz bu mücadeleyi yapacağız”

“Milletim şunu bilsin ki; Türkiye Cumhuriyeti Devleti güçlüdür, Türk milleti bir ve beraberdir. Asla ne milletimizi yıldırabilirler ne de bu büyük devleti hiçbir şekilde bu onurlu mücadeleden, bu istikbal mücadelesinden, istiklal mücadelesinden geri döndürebilirler.

“Nerede olursa olsun, ister şehirde ister kırsalda terörün Türkiye’nin gündeminden çıkması için canla başla askerimiz, polisimiz, jandarmamız, korucumuz hatta vatandaşlarımız bir vücut olarak, bir ve beraber olarak gece gündüz bu amansız mücadeleyi yapacağız.

“Sadece terör gruplarına karşı değil onların içeriden ve dışarıdan arkalarını sıvazlayan, destek veren bütün unsurlara da aynı şekilde tavizsiz gereken her şeyi yapacağız.

Midyat

“Midyat’ta bir bombalı saldırı gerçekleşti. Allah’tan alınan tedbirler sayesinde, bariyerler sayesinde çok çok büyük patlayıcı olmasına rağmen, tabi yaralılar oldu 30 civarında maalesef şu ana kadar teyit edilen şekliyle 1 polis 2 vatandaş olmak üzere 3 kaybımız var.”

Bunlar da İlginizi Çekebilir
arşiv HABER ARŞİVİ
BİTLİS HABER13 YORUM KURALLARI
Haber İhbarı
Bitlis Nöbetçi Eczaneleri
Bu haber ilginizi çekebilir! Kapat


Sitedeki tüm harici linkler ayrı bir sayfada açılır. Siteadi harici linklerin sorumluluğunu almaz.