Losev

ASKON Bitlis'ten Tatvan esnaf ve sanatkalar odası ziyareti

Videoyu Aç ASKON Bitlis'ten Tatvan esnaf ve sanatkalar odası ziyareti
A
a

ASKON Bitlis yönetimi Tatvan Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanı Emrullah Tekin'i ziyaret etti.

Koltuk sevdasına kapılanların halkın gözünde yok olduğunu dile getiren Tekin; ASKON Bitlis olarak bir ivme kazandığımızı ve bunun daim olmasını dile getirdi. Kendi odasının çalışmaları hakkında bilgileri aktararak Bitlis'in öncü sorunları dile getirildiği toplantıda, Askon yönetim kurulu olarak kendisine misyonumuz vizyonumuz ve ASKON  yapılanması hakkında bilgiler verildi.

BİTLİS için bir güç olan ASKON BİTLİS'in  Türkiye de rolü hakkında da bilgiler verildi. Kısa sürede Bitlis Ticaret ve Sanayi  Odası, Tatvan Ticaret ve Sanayi Odası, Tatvan Esnaf ve Sanatkarlar Odası ile birlikte bölgenin saygın STK'larından biri olduğu dile getirildi. 

ASKON BİTLİS  şubesinin Başbakan ve Bakanlarla iletişim kurabildiğini ama bölgedeki mülki ve idari amirlerle iletişim kopukluğu yaşandığı dile getirildi, en kısa zamanda iletişim kopuklukları çözülüp Bitlisin sorun ve sıkıntıları çözüme ulaştırılacaktır. Şehrimizin sorunları Tatvan çevre yolu, şehrin otogarının olmaması, organize sanayinin olmadığı ve turizm bölgesi ilan edilen Şehrimizin imar sorunu başlıca ve öncelikli sorunlarımızdır bu sorunların çözülmesi ve ticaretin kalkınması ortak paydamız olmuştur. Sayın başkanı misafirperverliğinden dolayı teşekkür eder çalışmalarında başarılar dileriz ifadeleri kullanıldı.

Bunlar da İlginizi Çekebilir
arşiv HABER ARŞİVİ
BİTLİS HABER13 YORUM KURALLARI
Haber İhbarı
Bitlis Nöbetçi Eczaneleri
Bu haber ilginizi çekebilir! Kapat


Sitedeki tüm harici linkler ayrı bir sayfada açılır. Siteadi harici linklerin sorumluluğunu almaz.