Losev

ASKON Bitlis Şubesi tarafından Tatvan ölüm kavşağı hakkında basın açıklamsı

Videoyu Aç ASKON Bitlis Şubesi tarafından Tatvan ölüm kavşağı hakkında basın açıklamsı
A
a

ASKON Bitlis Şubesi Tatvan’ın Esentepe Mahallesi’nde bulunan 3 yol mevkiinde yaşanan ölümlü trafik kazalarının üzerine basın açıklaması yayımladı.

ASKON Bitlis Şubesi Tatvan’ın Esentepe Mahallesi’nde bulunan 3 yol mevkiinde yaşanan ölümlü trafik kazalarının üzerine basın açıklaması yayımladı. Yayımlanan basın açıklaması şu şekilde;


“ 24.09.2016 CUMARTESİ BASIN AÇIKLAMASI

 TATVANDA 7ÖLÜM KAVŞAĞI

Malumunuz 22 EYLÜL 2016 tarihinde ilçelerimizden TATVAN sınırları içinde bulunan doğumevi civarı, ölüm kavşağı olarak bilinen bölgede elim bir kaza olmuştur . Bir kardeşimizi kaybetmiş bulunmaktayız. Bir şehir düşününki yıllardır bir kavşağın ismini ölen insanlardan dolayı alıp, ismi ölüm kavşağı kalsın. Ne acıdır ki yıllardır hiçbir çözüm üretilmeyen bu kavşak ne bir stk temsilcisinin ne bir siyasinin dikkati çekmemiştir.

Konu ile ilgili geniş ve çözüme dayalı çalışma başlatan BİTLİS ASKON şubesi ,çözüm önerilerini karayolları bölge müdürlüğüne en kısa zamanda yazılı bir şekilde verecektir.Olay yerinde yönetim kurulumuz olarak incelemelerde bulunduk ,gereken dersler çıkarılıp nasıl bir yol izleyeceğimiz hakkında istişarelerimizi yaptık.Artık olayı kınamak yerine neler yapılır çözüm en kısa zamanda nasıl olur,bunlar üzerine çalışmalar başlatılmalıdır.Tatvan Belediye Başkanımızla yaptığımız görüşmede karayolları bölge müdürlüğünü tarafından zaten uygun bir projenin hazır olduğu, en kısa zamanda ihaleye çıkarılması gerektiğini dile getiren Tatvan belediye başkanımız Fettah AKSOY ;bu kavşakla beraber Tatvan sanayi sitesinin girişinde karayolları bölge müdürlüğü tarafından de uygun bir geçişin yapılacağını dile getirdi.

ÇÖZÜM OLARAK SİYASİLER ,STK lar ,VATANDAŞLARIMIZ ve BASIN MENSUPLARININ BASKI YAPARAK VAN KARAYOLLARI BÖLGE MÜDÜRLÜĞÜNDE HAZIRLANAN YADA HAZIRLANACAK PROJELERLE BU KAVŞAKLARIN ÖLÜM KAVŞAIĞI olmaktan çıkmasını TALEP edeceğiz. Vefat eden vatandaşımız KENAN TUĞAL kardeşimize Allahtan rahmet yaralılara acil şifalar dileriz.

ASKON BİTLİS ŞUBE YÖNETİM KURULU

Bunlar da İlginizi Çekebilir
arşiv HABER ARŞİVİ
BİTLİS HABER13 YORUM KURALLARI
Haber İhbarı
Bitlis Nöbetçi Eczaneleri
Bu haber ilginizi çekebilir! Kapat


Sitedeki tüm harici linkler ayrı bir sayfada açılır. Siteadi harici linklerin sorumluluğunu almaz.