DEM Bitlis Belediye
Losev

Askon Bitlis Şubesi kurum amirleri ve stk'larla iftar yemeğinde bir araya geldi

Videoyu Aç Askon Bitlis Şubesi kurum amirleri ve stk'larla iftar yemeğinde bir araya geldi
A
a

ASKON BİTLİS şubesi STK'larla ve kurum amirleriyle geleneksel iftar programında bir araya geldi

İftar programında, ney ve gitar dinletisiyle açılış yapılarak, kuran tilaveti okundu. Ardından iftar ve Askon video tanıtımını izleyip selamlama konuşmalarını yapmaları için Bitlis Askon şube başkanı Ömer Kara kürsüye davet edildi.

Askon Bitlis Şube Başkanı Ömer Kara yaptığı açıklamada,

Askon ticari bir kuruluştur. Asıl amaçlarımız kendi ticaretimiz geliştirmek, şehrin ticaretine katkı sağlamaktır. Şehrin ekonomisi kötü durumda, bürokratik engeller anlamsız bir şekilde artmış bulunmaktadır. Artık bal, ceviz ve yöresel yemekler tanıtımını bırakıp şehrin gerçek potansiyelini ortaya çıkarmamız gerekiyor. Üstünde yoğunlaşmamız gereken konu turizmdir. Bitlis kış ve yaz sporlarının yapılması için uygun bir zemini ve hava şartları var.İnanç turizminde merkezi olabilir. Şehrin ekonomisine katkı sağlayacak girişimlerin başlaması ve sonuçlandırılması gerekmektedir.Sözlerine tuttuğumuz oruçların ve kıldığımız namazların vesilesine şehrimize ülkemize huzur refah ve kalıcı barış getirmesini dileyen sayın başkan sözlerini tamamladı.

Bitlis ticaret ve sanayi odası başkanı Davut Tezcan,

Şuan ki hükümetin yaptıkları azımsanacak kadar küçük değildir. Şehrimize büyük kazanımları olmuştur. Yatırım ve teşvikler zamanla azaldığı gözlenmiştir. Devletten ne istediğimizi bilmemiz gerekiyor, birlik ve beraberlik içinde taleplerde bulunup sonuca ulaştırmamız gerekmektedir. Organize sanayi bölgesi hakkında geniş bilgiler veren sayın Tezcan davet edildiğinden dolayı Askon şubesine teşekkürlerini bildirip konuşmasını tamamladı.

Askon Bitlis Şubesinden İftar YemeğiAskon Bitlis Şubesinden İftar Yemeği

Bunlar da İlginizi Çekebilir
arşiv HABER ARŞİVİ
BİTLİS HABER13 YORUM KURALLARI
Haber İhbarı
Bitlis Nöbetçi Eczaneleri
Bu haber ilginizi çekebilir! Kapat


Sitedeki tüm harici linkler ayrı bir sayfada açılır. Siteadi harici linklerin sorumluluğunu almaz.