DEM Bitlis Belediye
Losev

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Vedat Demiröz'den Teröre kınama

Videoyu Aç AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Vedat Demiröz'den Teröre kınama
A
a

Ak Parti Genel Başkan Yardımcısı Bitlis Milletvekili Vedat Demiröz son günlerde, sivil vatandaşlara ve güvenlik güçlerine yapılan saldırıları sert bir dille kınadı.

“Ülkemizde 15 Temmuz gecesi FETÖ ve üst akıl tarafindan gerçekleştirilmeye çalışılan hain darbe girişimi, milletimizin üstün feraseti ve direnişi sayesinde  bertaraf edilmiştir.” diyen Vedat Demiröz, “Son zamanlarda sivil vatandaşlara ve güvenlik güçlerimize  dönük yapılan  alçak menfur saldırıların esas amacı ülkemizin bütünlüğüne kast etmek, birlik ve beraberliğimizi bozmaktır. Bunun için her yolu deniyorlar.” diye konuştu. 

Milletimizin, 15 Temmuz’da kendisine kurşun sıkan canilere karşı gerekli dersi verdiğine dikkat çeken Demörüz, ülkemizin farklı şehirlerinde bombalar patlatan taşeron terör örgütlerinin arkasındaki Üst Aklı tanımak gerektiğine vurgu yaptı: “Bu defa üst akıl bütün  terör örgütlerini bir araya getirerek  (FETÖ',PKK, DEAŞ PYD) bu taşeron örgütler üzerinden ülkemizi diz çöktürmeye çalışmaktadır. Ancak hainlerin emelleri beyhude ham hayalden öteye gidemeyecek. Milletimiz bu organizetörlere fırsat vermeyecektir."

TERÖR, BÜYÜMEMİZİ ENGELLEYEMEYECEK!

Ülkemizin Cumhurbaşkanımız'ın liderliğinde son 14 yılda büyük hamleler yaparak bütün dünyanın gıpta  ile baktığı güçlü bir devlet haline geldiğini söyleyen Vedat Demörüz, şunları söyledi: “Üst aklın maşası  olan terör örgütleri üzerinden son günlerde sivil vatandaşlara ve güvenlik güçlerimize karşı yapılan alçakça bombalı saldırılar bizleri yolumuzdan alıkoyamayacaktır. Türkiye büyümeye ve gönül coğrafyamızdaki kardeşlerimize umut olmaya devam edecektir.”

Demiröz, “Geçen hafta Elazığ, Van, Bitlis'te ve dün akşam da Gaziantep'te  yapılan terör saldırılarını lanetliyorum. Bu vesileyle  şehitlerimize Allah'tan rahmet, yakınlarına baş sağlığı, yaralılara da acil şifalar dilerim.” şeklinde konuştu. 


 

Bunlar da İlginizi Çekebilir
arşiv HABER ARŞİVİ
BİTLİS HABER13 YORUM KURALLARI
Haber İhbarı
Bitlis Nöbetçi Eczaneleri
Bu haber ilginizi çekebilir! Kapat


Sitedeki tüm harici linkler ayrı bir sayfada açılır. Siteadi harici linklerin sorumluluğunu almaz.