DEM Bitlis Belediye
Losev

Adilcevaz Aydınlar Beldesinde içme suyu sorunu çözüldü

Videoyu Aç Adilcevaz Aydınlar Beldesinde içme suyu sorunu çözüldü
A
a

Adilcevaz ilçesine bağlı Aydınlar Beldesinde uygulanan proje ile beldenin içme suyu sorununun çözüldüğü bildirildi.

Belde Belediye Başkanı Arif Tusun, projeyle 50 bin metre içme suyu boru hattı döşenerek beldenin içme suyu sorunun ortadan kaldırıldığını söyledi̇.

Yeni yapılan sistemle her eve farklı boru hattı verildiğini, su deposunun da yenilenerek halkın hizmetine sunulduğunu kaydeden Tusun, "Beldemizde yıllardır yaşanan içme suyu ve şebeke hattı sorunu yaptığımız projeyle sona eriyor. Yeni sistem şebeke hattı sayesinde her eve ayrı ayrı şebeke çekilecek ve beldemizde yaşanan içme suyu sorunu kökünden çözülecektir. Beldemizde yaklaşık 50 kilometre uzunluğunda şebeke yenilemesi gerçekleştirdik. Ayrıca beldemizde yıllar öncesinde yapılan ve artık kullanılamaz hale gelen su deposunu da yenileyerek modern hale getirdik. Artık Aydınlar Beldesinde yaşayan hemşehrilerimiz dinlenmiş ve daha kaliteli içme suyuna kavuşacaklar. Halkımıza hayırlı uğurlu olsun." diye konuştu.

İsmetpaşa Mahallesi Muhtarı Seyithan Uçak ise, beldede uzun süredir içme suyu ve şebeke hattı problemleri yaşadıklarını hatırlatarak, şöyle konuştu:

"Bugün beldemizde bu problemin çözümü için çok ciddi çalışmalar yapılıyor. Belediye başkanımıza bu çalışmalarından dolayı teşekkür ederim."


Bunlar da İlginizi Çekebilir
arşiv HABER ARŞİVİ
BİTLİS HABER13 YORUM KURALLARI
Haber İhbarı
Bitlis Nöbetçi Eczaneleri
Bu haber ilginizi çekebilir! Kapat


Sitedeki tüm harici linkler ayrı bir sayfada açılır. Siteadi harici linklerin sorumluluğunu almaz.